MyHeritage

MyHeritage lanserer revolusjonerende teknologi som visker ut språkbarrierer

Del

Global Name Translation oversetter navn i historiske dokumenter til andre lands skrivemåter og alfabeter. Det blir dermed enda lettere å bruke MyHeritage til å finne slekt i over hele verden.

MyHeritage, den ledende plattformen for å oppdage, dele og utforske familiehistorie på nett, lanserte i dag en revolusjonerende ny teknologi som gjør det enklere å oppdage slektninger på kryss av språkbarrierer og forskjellige alfabeter.

Teknologien Global Name Translation oversetter navn i historiske dokumenter til andre lands skrivemåter og alfabeter. Dette gjør det mulig for deg å utforske din familiehistorie og finne frem til slektninger og forfedre i for eksempel Russland - uten å ha kjennskap til kyrilliske bokstaver, lokale skrivemåter eller tradisjonelle kallenavn.

Alexander = Саша
Søker du for eksempel etter den italienske formen av Alexander, Alessandro, vil et søk også inkludere resultater for "Саша", som er den russiske formen av Sasha, som igjen er et vanlig kallenavn for Alexander i Russland.

Global Name Translation er en revolusjonerende ny teknologi innen datautvikling og slektsforskning, som ingen andre har. Teknologien er svært nøyaktig, og inkluderer alle mulige skrive- og stavemåter av et navn. Den kobles inn ved manuelle søk i MyHeritages databaser, i tillegg til alle automatiske treff gjort via MyHeritages avanserte matching-teknologi. Dette gjør at resultatene inkluderer treff som før ville vært uforståelige for søkemotoren så vel som brukeren.

Takket være Global Name Translation vil en MyHeritage-bruker i Hellas, som registrerer navn på gresk i sitt tre, kunne komme i kontakt med potensielle slektninger i Israel – selv om slektstreet er skrevet på hebraisk.

Bryter ned slektsforskningens største hinder
–Verden blir stadig mindre, men mye informasjon er fremdeles utilgjengelig dersom du ikke snakker stråket. Ett av våre mål er å utvikle teknologi som gjør det mulig for alle, uansett hvor de befinner seg, å utforske sin familiehistorie. For å nå dette målet var det tydelig at vi måtte bryte ned det største hinderet som finnes: nemlig språkbarrierne. Vi er veldig stolte av å kunne si at vi har funnet løsningen, og vi ser fem til alle oppdagelsene, familiehistoriene og familiegjenforeningene som vi vet vil finne sted på grunn av Global Name Translation, sier Gilad Japhet som er grunnlegger og daglig leder av MyHeritage.  

Den første versjonen av Global Name Translation oversetter navn og kallenavn mellom norsk, dansk, svensk, engelsk, fransk, gresk, hebraisk, italiensk, katalansk, nederlandsk, polsk, portugisisk, russisk, spansk, tsjekkisk, tysk og ukrainsk. MyHeritage arbeider allerede med versjon to, som vil inkludere kinesisk og japansk. Flere språk vil legges til over tid.

Kontakter

Aaron Godfrey, Director of Marketing
Telefon: +1-347-542-7902
E-post: aaron@myheritage.com

Bilder

Lenker

Om MyHeritage

MyHeritage
MyHeritage
2975 Executive Parkway
Utah 84043, USA

+1-888-377-0588http://www.myheritage.no
MyHeritage er en av verdens største aktører innen programvare for slektsgransking, og er den lendende nettløsningen for å oppdage, dele og bevare sin slektshistorie. Gjennom stadig innovasjon og utvikling har MyHeritage gjort slektsforskning både givende og lett tilgjengelig for folk fest. Millioner av brukere verden over drar nytte av MyHeritages enorme database med historiske kilder og dokumentasjon, verdens største samling av digitale slektstrær, samt banebrytende søk-, Matching- og Discovery-teknologi. MyHeritage gir familier over hele verden muligheten til å skaffe seg kunnskap om sin egen slekt, dele informasjon med andre i familien og sikre kunnskap for kommende generasjoner. MyHeritage er tilgjengelig på 40 ulike språk. www.myheritage.no

Følg saker fra MyHeritage

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra MyHeritage på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra MyHeritage

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom