MyHeritage

MyHeritage lanserer online-fellesskap for hjelp og samarbeid

Del

MyHeritages nye hjelpesenter og online-fellesskap gjør det mulig å spørre 81 millioner slektsforskere om hjelp, innsikt og opplysninger på tvers av landegrenser.

MyHeritage har lansert et eget online-fellesskap og hjelpesenter der man kan registrere spørsmål og samarbeide med slektsforskere over hele verden om å løse slektshistoriske utfordringer.

Fellesskapet er integrert i MyHeritage og fungerer som et bildeledet forum der MyHeritage-brukere kan hjelpe hverandre med å løse slektshistoriske mysterier, som for eksempel ved å få hjelp til å oversette dokumenter, tyde gotisk eller vanskelig håndskrift, identifisere personer på bilder eller personsøk etter slektninger og forfedre.

Med mer enn 81 millioner brukere over hele verden og 42 støttede språk, ligger at til rette for at MyHeritages nye fellesskap blir en aktiv møteplass for slektsforskere fra over hele kloden. Brukere som er på utkikk etter hjelp kan registrere spørsmål eller forespørsler for å komme i kontakt med slektsforskere med et annet morsmål, som ved oversettelser, eller unik kjennskap til geografiske områder.

For eksempel: en amerikansk bruker med røtter i Tyskland legger ut et bilde av et gammelt brev skrevet i den tyske håndskriftstilen Kurrentschrift og spør om hjelp med å tyde det. En annen bruker fra Tyskland hjelper med oversettelsen og legger også til mer informasjon om byen der brevet ble postlagt. 


Kunnskapsdeling er en viktig del av slektsforskning, og med lanseringen av MyHeritage-fellesskapet, blir dette enda tydeligere. Eksempler på dette inkluderer en bruker som registrerte en forespørsel for å finne slektninger i en bestemt region i Italia, og som fikk både gode råd og telefonnummeret til det lokale arkivet. En annen bruker spurte om hjelp med oversettelse av et portugisisk dokument, og fikk ikke bare en full oversettelse, men også informasjon om dokumentets opprinnelse og betydning.

– Min definisjon av en slektsforsker er en som i tillegg til å forske på sin egen slekt, hjelper andre slektsforskere fordi de har en brennende interesse for faget. Mange som driver med slektsgransking er veldig generøse med sin kunnskap, og bruker mye tid på å hjelpe andre. Det nye MyHeritage-fellesskapet legger til rette for at slektsforskere over hele verden kan hjelpe hverandre, noe som gjør MyHeritage til en enda bedre plattform for våre brukere. Sier grunnlegger og daglig leder for MyHeritage, Gilad Japhet.

MyHeritage-fellesskapet er gratis, og er tilgjengelig på www.myheritage.no/community.

For mer informasjon, kontakt

Trine Knudsen Dabbadie, rådgiver, MyHeritage Norge
930 63 572 / trine@strategene.no

Aaron Godfrey, markedssjef for MyHeritage
+1­-347­-542­7902 / aaron@myheritage.com

Om MyHeritage
MyHeritage er den raskest voksende nettløsningen for å oppdage, dele og bevare slektshistorie. Som teknologiorienterte ledere og innovatører transformerer MyHeritage slektsforskning til en aktivitet som er givende og lett tilgjengelig for folk flest. Det globale brukersamfunnet har tilgang til en enorm database med historiske data og dokumentasjon, data fra slektstrær som er utformet av andre brukere i land over hele verden samt banebrytende søk- og matching-teknologier. Millioner av familier over hele verden bruker MyHeritage for å skaffe seg kunnskap om sin egen slekt, dele informasjon med andre i familien og sikre kunnskap for kommende generasjoner. MyHeritage er tilgjengelig på 42 ulike språk. www.myheritage.no

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Lenker

Om MyHeritage

MyHeritage
2975 Executive Parkway
Utah 84043, USA

+1-888-377-0588http://www.myheritage.no
MyHeritage ble grunnlagt av en gruppe mennesker med en ekte lidenskap for slektsforskning og et godt tak på internetteknologi. Vår visjon har vært å gjøre det enklere for folk rundt om i verden å benytte seg av internett til å finne slekten sin og for å forsterke kontakten med familie og venner.

Følg saker fra MyHeritage

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra MyHeritage på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra MyHeritage

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom