Grappa Musikkforlag ASGrappa Musikkforlag AS

Musikken fra den nye Kardemomme by filmen er ute nå!

Del

De kjente og kjære klassikerne er tilbake i ny forpakning.

Cover: Kardemomme By - Sangene fra filmen (Qvisten Animation)
Cover: Kardemomme By - Sangene fra filmen (Qvisten Animation)

LYTT HER 

Nå skal de kjente og kjære melodiene fra «Folk og Røvere i Kardemomme by» liste seg innunder hjernebarken din og bli der!

Med Sol Heilo som musikalsk leder, kommer musikken fra Thorbjørn Egners verden i nytt format! Blant annet "Papegøyen fra Amerika" i en rask og morsom versjon med Sol Heilo som Papegøyen og Linn Skåber leverer som Tante Sofie i en fantastiske versjon av "Tante Sofies Sinte Vise".  For ikke å glemme alle røvervisene - her med Alex Hennie, Thorbjørn Harr og Jeppe Beck Laursen som KasperJesper og Jonatan.

Kardemomme by filmen er en ny animasjonsfilm fra Qvisten Animation basert på Egners evigunge klassiker. Filmen er spilt inn i Kardemomme by Filmstudio i Dyreparken, kun et steinkast fra den ekte Kardemomme by. Høstens store familiefilm om Kardemomme by kommer julen 2022.

Noe av musikken kan man høre sammen med andre skatter fra Egner universet lørdag 1.oktober i Oslo Konserthus. Det blir orkester og band ledet av Sol Heilo, skuespillere fra Kristiansand Dyrepark og eksklusiv visning av scener fra den nye Kardemomme by filmen for første gang. Det blir mye moro for barn og voksne!

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Cover: Kardemomme By - Sangene fra filmen (Qvisten Animation)
Cover: Kardemomme By - Sangene fra filmen (Qvisten Animation)
Last ned bilde

Lenker

Om Grappa Musikkforlag AS

Grappa Musikkforlag AS
Grappa Musikkforlag AS
Akersgata 7
0158 Oslo

23 35 80 00http://www.grappa.no/no

Grappa Musikkforlag A/S ble etablert i 1983 og er et av Norges største uavhengige plateselskap.

Grappa Musikkforlag har gitt ut over tre tusen album spredt på ulike labler. Foruten Grappa som favner viser og pop, så utgis klassisk musikk på Simax Classics, folkemusikk og verdensmusikk på Heilo, blues og country på Blue Mood og jazz på Hubro.

Grappa samarbeider med Egmont Kids and Media om utgivelse av barnemusikk gjennom Barneselskapet. Grappa samarbeider også med Norsk Komponistforening om innspilling og utgivelse av norsk samtidsmusikk på lablene Aurora og Hemera og med Norsk Jazzforum om innspilling og utgivelse av norsk jazz på Odin. Grappa har også et tett samarbeide med Rune Grammofon og Drabant Music.

Følg pressemeldinger fra Grappa Musikkforlag AS

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Grappa Musikkforlag AS på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Grappa Musikkforlag AS

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom