Norges idrettsforbund

Muntlig forhandling i NIFs domsutvalg

Del

Pressen inviteres til å overvære den muntlige forhandlingen i NIFs domsutvalg 22. september kl. 10:00 til 16:00 i sak mellom Stiftelsen Antidoping Norge og Hadi Srour.

Det gjøres oppmerksom på at de muntlige forhandlingene er begrenset til bevisførsel vedrørende et analysesvar, og at øvrige deler av saken vil behandles skriftlig.

Sted: Meet-salen, Sognsveien 77 C, via Thon Hotel Ullevaal Stadion.
Tid: 22. september kl. 10:00 til 16:00. 

NB: Som følge av covid-19 og smitteverntiltak er det et begrenset antall deltakere som vil kunne være til stede. Påmeldingen er åpen frem til 21. september kl. 12:00. Dersom antall påmeldte skulle overstige tilgjengelig kapasitet, vil NIF stenge for påmelding tidligere, og ta kontakt med de som ikke vil få plass. Sakens aktører og deres følge, personer som har oppgaver knyttet til forhandlingene, samt journalister og personer som har arbeid eller tillitsverv som tilsier at de bør overvære forhandlingene, vil i et slikt tilfelle bli prioritert.

For ytterligere informasjon se påmeldingslenken her.

Kontakter

Bilder

Om Norges idrettsforbund

Norges idrettsforbund
Norges idrettsforbund
Sognsveien 73
0854 OSLO

21 02 90 00https://www.idrettsforbundet.no

Norges idrettsforbund og olympiske og paralympiske komité (NIF) er det øverste organ i Norges største folkebevegelse. NIFs visjon er idrettsglede for alle.

Følg saker fra Norges idrettsforbund

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Norges idrettsforbund på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Norges idrettsforbund

Regjeringen ber kommuner med høyt smittepress vurdere nye innstramminger for idretten5.11.2020 13:27:57 CETPressemelding

Regjeringen anbefaler at kommuner med høyt smittepress vurderer innskjerpede tiltak de neste 2-4 ukene som også kan berøre idretten negativt. Tiltakene inkluderer full nedstengning av treningssentre, svømmehaller og idrettshaller, forbud mot kamper, cuper og stevner for barn og unge i nærkontaktidretter samt kontakttrening for voksne i breddeidretten. Det anbefales også å innføre to meters avstand ved innendørs fysisk aktivitet.

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom