Elden Advokatfirma

Motorsykkelentusiaster forbys ikke

Del
Oslo tingrett har avslått statsadvokatenes begjæring om å forby MC klubben Satudarah i Norge.
Advokat John Christian Elden i Elden Advokatfirma
Advokat John Christian Elden i Elden Advokatfirma

Å forby en gruppering skal ha gode grunner for seg, og andre tiltak skal først være forsøkt. Retten kom til at forbud ikke var forholdsmessig og utfordret menneskerettighetenes beskyttelse av foreningsfriheten.

- En klok og velbalansert avgjørelse, sier advokat John Christian Elden i Elden Advokatfirma som sammen med advokat Usama Ahmad bistod Satudarah i tingretten.

Kontakter

Bilder

Advokat John Christian Elden i Elden Advokatfirma
Advokat John Christian Elden i Elden Advokatfirma
Last ned bilde

Lenker

Om Elden Advokatfirma

Elden Advokatfirma
Elden Advokatfirma
St Olavs gate 25
0129 Oslo

21 61 13 12https://www.elden.no/

Elden Advokatfirma ble etablert i 1994 som en videreføring av virksomheten til advokat John Elden som ble etablert i 1963.

Elden Advokatfirma har hovedkontor i Oslo, også regionskontorer i Sandefjord, Hamar, Gol, Stavanger, Haugesund, Bergen og Tromsø.

Selskapet har 85 advokater, 35 advokatfullmektiger og til sammen over 150 medarbeidere.

Følg pressemeldinger fra Elden Advokatfirma

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Elden Advokatfirma på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Elden Advokatfirma

To år langt mareritt endte i full frifinnelse for mann tiltalt for forsikringsbedrageri25.4.2023 07:00:00 CEST | Pressemelding

En mann i 30-årene var tiltalt for forsikringsbedrageri overfor Gjensidige forsikring. Lagmannsretten har nå frifunnet han på alle punkter. – Min klient har vært gjennom et to år langt mareritt på grunn av en overivrig utreder i et forsikringsselskap og påtalemyndighetens manglende kritiske vurdering av forsikringsselskapets anmeldelse, sier advokat Maren Larsen Borgan i Elden Advokatfirma.

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom