Volkswagen

Møt Volkswagen T-Roc R

Del

Med 300 hk og 400 Nm dreiemoment, forener T-Roc R en moderne livsstil med racing. En nær produksjonsklar studie får verdenspremiere på bilutstillingen i Genève 5. – 17 mars.

T-Roc R
T-Roc R

Allerede nøkkelen med R-logo signaliserer at dette er en spesiell bil. Når du åpner døra, faller blikket på inngangslister  i rustfritt stål, også de med R-inskripsjon. Du setter deg i seter med brodert R-logo, holder i ett eget multifunksjons sportsratt, og betjener pedaler i rustfritt stål.

Siden 2010 har R vært kjennemerket på Volkswagens mest eksklusive og racinginspirerte modeller. Nå vil en R-utgave også toppe modellutvalget av den populære crossoveren T-Roc.

Spesifikt, distinkt R-design

Utvendig kjenner du T-Roc R på den markante fronten, med en nedre grill som løper i hele bilens bredde. Vertikale kjørelys markerer avslutningen på de store luftinntakene.

Bak sladrer støtfangeren med ekstra luftriller, R-diffusor i kontrastfarge og to doble avgassrør om ambisjonene. Sidespeilene er i matt Chromeoptikk, og takspoileren er en egen R-versjon. I tillegg vil kjennere raskt legge merke til R-symbolene i grillen foran, på sidene og på bakluka.

Nye T-Roc R er utviklet og testet av VoIkswagen R, blant annet på legendariske Nürburgring Nordschleife. Ingeniørene har også dratt nytte av ekspertisen til vår egen Petter Solberg, verdensmester både i rally og rallycross, og Volkswagens fabrikkfører Benjamin Leuchter.

Ytelser for gate og bane

Volkswagens TSI-teknologi gir en kraftpakke med 300 hk og 400 Nm dreiemoment fra 2,0 liter slagvolum. 4MOTION firehjulsdrift og syvtrinns DSG-dobbelclutchgirkasse blir standard, noe som sørger for en suveren akselerasjon, uten kraftavbrudd.

Fra stillestående spurter T-Roc R til 100 km/h på 4,9 sekunder. Toppfarten er elektronisk begrenset til 250 km/h.

Et senket sportsunderstell, og ikke minst progressiv styring som standard, gir svært sportslige kjøreegenskaper. 17-tommers bremser med R-logo, som tidligere bare har vært tilgjengelig på Golf R Performance, sørger for effektiv fartsreduksjon.

Race Modus

I tillegg til de vante kjøreprogrammene, vil T-Roc R ha et eget Race Modus. Da tillater det elektroniske stabilitetsprogrammet (ESC) svært dynamisk kjøring i veigrepets grenseland. For de helt store dynamiske utskeielsene, kan ESC slåes av. I tillegg finner du også Launch Control i T-Roc R, for maksimal utnyttelse av tilgjengelig veigrep ved start.

Volkswagen R er et 100% heleid datterselskap av Volkswagen AG. Bokstaven R har stått for Racing siden den første modellen, Golf R32, og utrykker en tett tilknytning til motorsport.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Lenker

Om Volkswagen

Volkswagen
Volkswagen
Frysjaveien 31b
0609 Oslo

240 33 300http://www.volkswagen.no

Volkswagen er Norges mest kjøpte bilmerke, og det for niende året på rad i 2018. Volkswagen har modeller for enhver smak, og ligger helt i tet når det gjelder teknologi, sikkerhet og miljø. Volkswagen er ledende på ladbare biler i Norge med sine elbiler og ladbare hybrider. Globalt skal Volkswagen bli verdensledende innen elektrisk mobilitet, med en produksjon på en million elbiler fra 2025.

Besøk oss gjerne på:

https://www.volkswagen.no/no.html

https://moller.no/no/nyhetsrom

https://www.volkswagen-newsroom.com/en

https://www.volkswagenag.com/

Følg saker fra Volkswagen

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Volkswagen på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Volkswagen

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom