TV 2

Morten Langli returnerer til TV 2

Del

Sportskommentator Morten Langli vender tilbake til TV 2. - Det er veldig hyggelig å være ønsket, og jeg er stolt over å komme tilbake til kanalen hvor kommentatorkarrieren min startet, sier Langli.

Langli kommer tilbake til TV 2 og TV 2 Sporten etter sju år i NENT.

- Jeg hadde ti fantastiske år i TV 2 mellom 2004 og 2014, hvor kommentatorkarrieren startet med spansk fotball på daværende TV 2 Xtra. Det skal bli artig å ta opp den tråden, forteller Langli.

Når han nå er tilbake i TV 2, er det en bred innholdsportefølje som venter.

- Det er en stor glede å kunne ønske Morten velkommen tilbake til TV 2 Sporten. Timingen er upåklagelig. Vi står foran tidenes fotballsesong med Champions League, La Liga, Premier League, landslagsfotball og mye mer. Det er det desidert beste og mest komplette fotballtilbudet Norge har sett, og det krever de aller beste formidlerne. Som Morten Langli, sier Vegard Jansen Hagen, sportsredaktør i TV 2.

TV 2 har sikret seg eksklusive rettigheter for Champions League og La Liga i henholdsvis tre og fem sesonger. Kommende sesong blir den siste med Premier League på TV 2s plattformer. 

- Morten har spisskompetanse på de viktigste fotballrettighetene våre og behersker både ekspert- og kommentator-rollen. Han engasjerer, er kunnskapsrik, gjennomført profesjonell og svært anvendelig. Denne signeringen gir oss, og ikke minst seerne, nok en grunn til å glede seg til seriestart i august, sier TV 2s sportsredaktør.

Nøkkelord

Kontakter

Håvard SolemPR- og medierådgiver

Pressekontakt for Landskampen, Skal vi danse, Allsang på grensen, Helt Harald, Gullruten, TV 2 Sporten og TV 2s høstlansering.

Tel:934 35 922hvl@tv2.no

Anne Martha LeidlandPR- og medierådgiver

Pressekontakt for Kompani Lauritzen, Kaserneliv, LEGO Masters, Truls à la Hellstrøm, Kjære landsmenn, Farfar, Love Island, Alex & Aune

Tel:476 45 065aml@tv2.no

Bilder

Om TV 2

TV 2
TV 2
Lars Hilles gate 30
5020 Bergen

02255http://www.tv2.no

Dette er TV 2

TV 2 er et av Norges største kommersielle mediehus. Vi formidler, skaper og forteller historier som gjør nyheter, aktualiteter, sport og underholdning tilgjengelig for folk uansett når, hvor og hvordan de måtte ønske. Gjennom en rekke ulike kommersielle TV-kanaler, digitale plattformer og tjenester tilbyr vi et bredt spekter av innhold som spenner fra lett underholdning til tung journalistikk.

TV 2 er en del av Egmont, som er et av Nordens største mediekonsern med 6600 ansatte og aktivitet i 30 land. TV 2s eier Egmont er en stiftelse, som årlig deler ut over 100 millioner kroner til et bedre liv for barn og unge.

Følg pressemeldinger fra TV 2

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra TV 2 på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra TV 2

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom