Morgenlevering

Morgenlevering økte med 140 millioner

Del

Vekstraketten Morgenlevering kan melde om 87 prosent økning på driftsresultatet for 2020. - Vi leverer en unik opplevelse, sier daglig leder Håkon Liland.

Håkon Liland. Foto: Morgenlevering
Håkon Liland. Foto: Morgenlevering

Årsregnskapet for Morgenlevering for 2020 er klart. Tallene viser at Det Schibsted- og Amedia-eide selskapet hadde omsetning på 226 millioner kroner, en økning på hele 162 prosent, fra 86 millioner kroner året før.

Samtidig ble driftsresultatet forbedret, og endte på 21,5 millioner kroner, opp fra -12 millioner kroner i 2019. Daglig leder i Morgenlevering, Håkon Liliand, er svært fornøyd med de gode resultatene.

-        Morgenlevering har hatt en helt enorm vekst i 2020, hvor vi ser at våre produkter har blitt mer og mer etterspurt. Vi innså raskt at vi hadde mulighet til å gjøre en stor forskjell ved å levere kvalitetsprodukter til frokost og raskt og enkelt hjem til folk, sier Liland.

Takket være de ansatte

Selskapet, som leverer frokost- og lunsj-produkter slik som fersk bakst og frisk juice hjem til folk over hele landet gjennom Helthjem-nettverket, har hatt over 2.8 millioner leveranser i løpet av fjoråret, noe som er en vekst på 81 prosent fra 2019. Denne veksten har bare fortsatt i år.

-        Denne frekvensen hadde ikke vært mulig uten våre dedikerte ansatte som har jobbet på som hardest for å glede andre med en god frokost da samfunnet stengte ned. Vi har også trengt å gjennomføre en rekke nyansettelser for å få has på den enorme etterspørselen, sier Liland. Jeg vil også berømme innsatsen til avisbudene som hver natt leverer våre pakker sammen med avisene hjem til kundene. De gjør en kjempejobb.       

Morgenlevering benytter seg av lokale bakere og produsenter i ulike områder, og sikrer på den måten at baksten i leveransene er så fersk som mulig.

-        Det er det spesielle samarbeidet vårt med de lokale håndverkerne som gjør Morgenlevering til en unik opplevelse. Jeg vil også berømme innsatsen til avisbudene som hver natt leverer våre pakker sammen med avisene hjem til kundene. De gjør en kjempejobb, sier Liland.

Populære gaver

Blant bestillingene som har blitt sendt ut, er det spesielt å sende en Morgenlevering som gave som opplever stor vekst. Liland peker på to hovedårsaker.

-        Frokostproduktene våre har blitt spesielt populære som gaver, noe som folk har funnet svært gledelig det siste året. Vi har også opplevd en sterk økning innen bedriftsmarkedet, hvor nå eksempelvis hotellkjeden Scandic tilbyr Morgenlevering til alle deres digitale møtedeltakere.

Morgenlevering ser nå på å utvide driften og starte opp i nye områder, samtidig som de sikrer de beste produktene tilgjengelig.

-        Vi startet nylig opp på Sørlandet, og ønsker fremover å styrke posisjonen vår der blant annet gjennom flere gode samarbeid. Så skal vi ta Morgenlevering enda bredere ut og virkelig sette spor etter oss, noe jeg gleder meg stort til.

Bilder

Håkon Liland. Foto: Morgenlevering
Håkon Liland. Foto: Morgenlevering
Last ned bilde
Foto: Natlja Twelve / Morgenlevering
Foto: Natlja Twelve / Morgenlevering
Last ned bilde
Last ned bilde
Håkon Liland. Foto: Morgenlevering
Håkon Liland. Foto: Morgenlevering
Last ned bilde

Om Morgenlevering

Morgenlevering
Morgenlevering
Akersgata 55
0180 Oslo

https://www.morgenlevering.no/

Følg pressemeldinger fra Morgenlevering

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Morgenlevering på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.