Sony Music Norway

Morgan Sulele teamer opp med OnklP og gir deg sommerlåten "Helt Ærlig"!

Del

Siden gjennombruddet med «Bare Min» har Morgan Sulele vært gjenganger på scener over hele landet, og hitlister over hele Norden. I tillegg til egne låter har han bidratt som vokalist eller låtskriver, og tidvis også co-produsent, for blant annet LOKE, Katastrofe, Marcus & Martinus, Jesper Jenset og Tungevaag & Raaban. Med sistnevnte ble han nominert til svensk Grammis 2019 for låta «All For Love».

31. mai starter Morgan sommeren for alvor med sin nye singel «Helt Ærlig» og denne passer perfekt til sol og strand, helt ærlig! Morgan har også tatt inspirasjon fra den legendariske hiten «Informer» av Snow fra 1992, som gjør seg veldig kledelig med nytt, norsk refreng. Sist, men ikke minst, så har Sulele også fått med seg selveste OnklP som gjester denne sommerperlen, og selv har han følgende å si om låten:

Låta ble til når jeg plutselig fikk en idé om at «Informer» refrenget hadde vært ekstremt fett på norsk språk. Jeg gikk rundt og hadde «Dum Dum Girl...» i hodet konstant. Neste dag dro jeg i studio og gjorde førsteskisse på den.

Onkl var i studio ved siden av studio jeg satt i med Erik Smaaland. Vi satt å lekte oss med låta, Pål hørte låta gjennom veggen, kom inn i rommet og likte det han hørte. Så spurte vi om han ville være med å legge noen bars. Sjukt fett at han faktisk valgte å synge!

Låta handler om å møte en dame som har deg rundt lillefingeren og som har full kontroll på deg, men du digger det likevel. 

Morgan Suele x OnklP- "Helt Ærlig" ute nå!

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Om Sony Music Norway

Sony Music Norway
Sony Music Norway
Gjerdrums vei 10A
0484 Oslo

+47 22 88 00 00http://www.sonymusic.no

Vi er Norges ledende plateselskap, og representerer et bredt spekter av aktive internasjonale og norske artister, i tillegg til en omfattende katalog av stor musikkhistorisk betydning, kvalitet og innflytelse.

I Sony Music Entertainment Norway respekterer og beundrer vi våre artister og vi er stolte av å kunne representere og støtte deres visjoner og kreative tiltak. Vi er 40 ansatte som medvirker til å skape et vekstgrunnlag som fremmer musikkens utvikling og som skaper det gode arbeidsmiljøet som kjennetegner oss som virksomhet.

Sony Music Entertainment Norway A/S utgir bl.a. Beyoncé, Madcon, The Chainsmokers, Kygo, Alan Walker, Maria Mena, Camila Cabello, Jesper Jenset, Khalid, Rat City, Calvin Harris, Stina Talling, Miley Cyrus, HAYES, Justin Timberlake, Katastrofe, EMIR, Amanda Delara, Foo Fighters, Morgan Sulele, Ina Wroldsen, Hkeem, P!nk, Lars Vaular, Bruce Springsteen m.fl.