Sony Music Norway

Morgan Sulele og Admiral P vil at du skal danse for dem!

Del

Oh my god, herregud, mamma mia! Morgan Sulele og Admiral P serverer deg årets sommerlåt. «Seriøst» slippes fredag 26. juni og er en verdig oppfølger til fjorårets gigahit «Helt Ærlig» med OnklP.

Morgan Sulele og Admiral P slipper "Seriøst"
Morgan Sulele og Admiral P slipper "Seriøst"

«Seriøst» er en sommerlig låt som sprer gode vibber og det skal godt gjøres å sitte stille når du hører den. Sporet handler om en person man bare ikke får nok av, og som man får en umiddelbar tiltrekning til. Så mye at man ikke klarer å skjule det

Jeg vil formidle god stemning, den umiddelbare kjærligheten og kjemien, og de gode følelsene man får i kroppen når man møter noen man liker!

Morgan forteller at han har hatt lyst å jobbe med Admiralen lenge. Da «Seriøst» ble laget fikk han fort følelsen av at dette var en sang som ville kle den norsk-zambiske artisten fra Askim.

Han er helt unik i måten han synger på. Ingen andre i Norge lager låter som ham, og han gjør ting hundre prosent på sin måte. Det er mange favoritter å velge mellom her, men «Spinnvill» er helt sinnssyk! sier Morgan Sulele om Admiral P.

Den siste tiden har Morgan vært i studio og fokusert på å lage best mulig musikk, og i sommer skal han «ligge som slakt på stranda i Stavern». Ellers blir det en rolig ferie hjemme i Norge, noe han selv omtaler som helt fantastisk.

Og til alle andre som også skal holde seg innenfor landegrensene i juli, har Morgan noen gode tips:

Kom deg ut av storbyen, finn et rolig sted, samle alle vennene dine og gjør det beste ut av det Norge har å by på. Det er så sinnssykt mange fine steder i Norge som må besøkes, så det er bare å starte!

«Seriøst» er tilgjengelig på alle plattformer fredag 26. juni

Siden gjennombruddet med «Bare Min» i 2016 har Morgan Sulele vært en gjenganger på scener over hele landet, og hitlister over hele Norden. I tillegg til egne låter har han bidratt som vokalist eller låtskriver, og tidvis også co-produsent, for blant annet LOKE, Innertier, Marcus & Martinus, Jesper Jenset og Tungevaag & Raaban. Med sistnevnte ble han nominert til svensk Grammis 2019 for låta «All For Love». Vinteren 2020 kunne man få et særdeles hyggelig dypdykk i Morgans artistkarriere, da han var med i den niende sesongen av Hver gang vi møtes på TV 2.

INSTAGRAM

FACEBOOK

SPOTIFY

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Morgan Sulele og Admiral P slipper "Seriøst"
Morgan Sulele og Admiral P slipper "Seriøst"
Last ned bilde

Om Sony Music Norway

Sony Music Norway
Sony Music Norway
Gjerdrums vei 10A
0484 Oslo

+47 22 88 00 00http://www.sonymusic.no

Vi er Norges ledende plateselskap, og representerer et bredt spekter av aktive internasjonale og norske artister, i tillegg til en omfattende katalog av stor musikkhistorisk betydning, kvalitet og innflytelse.

I Sony Music Entertainment Norway respekterer og beundrer vi våre artister og vi er stolte av å kunne representere og støtte deres visjoner og kreative tiltak. Vi er 40 ansatte som medvirker til å skape et vekstgrunnlag som fremmer musikkens utvikling og som skaper det gode arbeidsmiljøet som kjennetegner oss som virksomhet.

Sony Music Entertainment Norway A/S utgir bl.a. Beyoncé, Madcon, The Chainsmokers, Kygo, Alan Walker, Maria Mena, Camila Cabello, Jesper Jenset, Khalid, Rat City, Calvin Harris, Stina Talling, Miley Cyrus, HAYES, Justin Timberlake, Katastrofe, EMIR, Amanda Delara, Foo Fighters, Morgan Sulele, Ina Wroldsen, Hkeem, P!nk, Lars Vaular, Bruce Springsteen m.fl.

Følg saker fra Sony Music Norway

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Sony Music Norway på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Sony Music Norway

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom