Sony Music Norway

Morgan Sulele med sommerlåt!

Del

Like sikkert som at sommeren er rett rundt hjørnet og at nordmenn trekker mot syden, er det at Morgan Sulele slipper sommerlåt. «Takker deg for det» er en glad og catchy poplåt i ekte Morgan Sulele-stil, og kommer selvfølgelig perfekt timet til sommeren.

«Låta handler om å møte en person man ikke hadde regna med å møte, og som tar deg meg storm. Så det er rett og slett en hyllest til en som kommer inn i livet ditt.» - forteller Morgan Sulele

Låten er laget og skrevet av Morgan Sulele og Lars Lavik (TIX, Carina Dahl, Oral Bee, Mari Bølla), med litt hjelp fra Robin Sharma (Robin og Bugge).

Dette er en ordentlig sommerlåt med stor S, og jeg føler denne kan kickstarte sommeren til mange <3 - avslutter Morgan.

«Takker deg for det» er ute på alle plattformer fredag 17.juni.

_________________________________________________________________________ 

Siden gjennombruddet med "Bare min" sommeren 2016, har Morgan Suleleturnert og spilt konserter og festivaler over hele landet, samt herjet på hitlister over hele Norden. Legger du sammen egne låter og låter han har skrevet for andre har han generert over 900 millionerstreams så langt.
Magnus Clausen, som han egentlig heter, er også en av låtskriverne på John Legends låt «In My Mind», som i skrivende stund har drøye 40 millioner streams. Clausen har i tillegg vært delaktig på det nye albumet til Alan Walker, og co-skrevet låten «Not You ft. Emma Steinbakken». Han har i tillegg jobbet med artistersom Matoma, Tungevaag & Raaban, Marcus & Martinus, Jesper Jenset, Katastrofe og Staysman.
Vinteren 2020 fikk vi muligheten til og bli bedre kjent med personen bak de folkekjære låtene da Morgan (Magnus) var med i den niende sesongen av «Hver gang vi møtes» på TV2.
Morgan har holdt aktivitetsnivået oppe til tross for pandemien, og i løpet av 2021 ga han ut «Danse Med Meg Selv» og «Sørenga» med Arne Hurlen og Postgirobygget, i tillegg til samarbeidet med Adrian Sellevoll på låtene «Bacardi fra en kopp» og «Skyene».

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Last ned bilde
(C) Balder Maximus
(C) Balder Maximus
Last ned bilde
(C) Balder Maximus
(C) Balder Maximus
Last ned bilde

Om Sony Music Norway

Sony Music Norway
Sony Music Norway
Gjerdrums vei 10A
0484 Oslo

+47 22 88 00 00http://www.sonymusic.no

Vi er Norges ledende plateselskap, og representerer et bredt spekter av aktive internasjonale og norske artister, i tillegg til en omfattende katalog av stor musikkhistorisk betydning, kvalitet og innflytelse.

I Sony Music Entertainment Norway respekterer og beundrer vi våre artister og vi er stolte av å kunne representere og støtte deres visjoner og kreative tiltak. Vi er 40 ansatte som medvirker til å skape et vekstgrunnlag som fremmer musikkens utvikling og som skaper det gode arbeidsmiljøet som kjennetegner oss som virksomhet.

Sony Music Entertainment Norway A/S utgir bl.a. Beyoncé, Madcon, The Chainsmokers, Kygo, Alan Walker, Maria Mena, Camila Cabello, Jesper Jenset, Khalid, Rat City, Calvin Harris, Stina Talling, Miley Cyrus, HAYES, Justin Timberlake, Katastrofe, EMIR, Amanda Delara, Foo Fighters, Morgan Sulele, Ina Wroldsen, Hkeem, P!nk, Lars Vaular, Bruce Springsteen m.fl.

Følg pressemeldinger fra Sony Music Norway

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Sony Music Norway på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Sony Music Norway

Rat City er tilbake med "Lucky Luke"!23.6.2022 09:34:32 CEST | Pressemelding

Stjernelaget Rat City slo gjennom med et brak da de slapp den spellemannsnominerte singelen Kind of Love med Isak Heim i 2019, og som per i dag har drøye 40 millioner streams. Siden har produksjons- og låtskriverteamet pumpet ut hits på løpende bånd, både i det audiovisuelle prosjektet Rat City, og for andre artister. Dagny, Kiesza og Ruben er blant de som har fått god drahjelp av Rat City på noen av sine største hit-låter.

Hkeem slipper "Jetter"!23.6.2022 09:25:47 CEST | Pressemelding

Hkeem er kun 24 år gammel, men har allerede passert 100 millioner streams, stått på noen av landets største scener og vunnet to Spellemannspriser. Tidligere i år slapp han «Se hvor vi er nå» - en låt der Hkeem ser tilbake på det han har oppnådd og veien dit, og «Gi meg» - en låt som tar opp viktigheten av å gi seg selv tiden det tar å bearbeide ting man går gjennom. Nå er han klar med «Jetter» - en sommerlig låt som handler om at «hun» - etter at man har tatt avstand og samtidig oppnådd noen ting på veien, plutselig vil komme tilbake.

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom