Sony Music Norway

Morgan Sulele, Adrian Sellevoll & Amara slipper sommerens feteste låt

Del

Med låter som «Helt ærlig», «Bare min», «Ha meg» og seneste «JEG HATER DEG» har Morgan Sulele og Adrian Sellevoll hver for seg toppet hitlistene de siste årene. Nå teamer to av landets største artister opp feat. Amara og slipper låten «Bacardi fra en kopp» fredag 23. juli - en sensommerlåt fra et overraskende samarbeid vi ikke visste at vi trengte.

Foto: Guro Sommer
Foto: Guro Sommer

«Bacardi fra en kopp» handler om den beste sommeren man har hattog at man gjerne vil komme tilbake til den. Jeg vil at folk skal sitte igjen med gode vibes og en trang til å sette den på repeat!» forteller Morgan Sulele, mens Amara tilføyer «For meg handler låten om en sommerflørt med god stemning, med Bacardi i glasset».

Sulele og Sellevoll har lenge pratet om å få til en låt sammen – og med en skisse fra Sulele som fant veien ned til Sellevoll sitt studio var veien kort til «Bacardi fra en kopp». Senere ble også stjerneskuddet Amara med på låten. Låten er produsert av Anders Nilsen.

«Bacardi fra en kopp» er tilgjengelig på alle plattformer fredag 23. juli.

«Bacardi er en låt som ble til etter jeg og Morgan Sulele bestemte oss for å lage et samarbeid og den er en av 2 låter som vi skal slippe sammen. Dette er vårt sommerlåt bidrag for året 2021 og håper den gir det norske folk skikkelige sommer vibes! Vi har også med oss Amara som høres helt insane ut på 2 vers» - Adrian Sellevoll.

«Bacardi er latinotrap! Med norsk sommerlåt-tekst. Det syns jeg er veldig gøy, og big shout out til Anders Nilsen som har gjort en fantastisk jobb med produksjon» suplerer Morgan Sulele. 

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Foto: Guro Sommer
Foto: Guro Sommer
Last ned bilde
Foto: Guro Sommer
Foto: Guro Sommer
Last ned bilde

Om Sony Music Norway

Sony Music Norway
Sony Music Norway
Gjerdrums vei 10A
0484 Oslo

+47 22 88 00 00http://www.sonymusic.no

Vi er Norges ledende plateselskap, og representerer et bredt spekter av aktive internasjonale og norske artister, i tillegg til en omfattende katalog av stor musikkhistorisk betydning, kvalitet og innflytelse.

I Sony Music Entertainment Norway respekterer og beundrer vi våre artister og vi er stolte av å kunne representere og støtte deres visjoner og kreative tiltak. Vi er 40 ansatte som medvirker til å skape et vekstgrunnlag som fremmer musikkens utvikling og som skaper det gode arbeidsmiljøet som kjennetegner oss som virksomhet.

Sony Music Entertainment Norway A/S utgir bl.a. Beyoncé, Madcon, The Chainsmokers, Kygo, Alan Walker, Maria Mena, Camila Cabello, Jesper Jenset, Khalid, Rat City, Calvin Harris, Stina Talling, Miley Cyrus, HAYES, Justin Timberlake, Katastrofe, EMIR, Amanda Delara, Foo Fighters, Morgan Sulele, Ina Wroldsen, Hkeem, P!nk, Lars Vaular, Bruce Springsteen m.fl.

Følg pressemeldinger fra Sony Music Norway

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Sony Music Norway på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Sony Music Norway

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom