Advokatfirmaet Schjødt AS

Monica Mæland blir partner i Schjødt

Del

Tidligere justis- og beredskapsminister Monica Mæland blir partner i Advokatfirmaet Schjødt.

- Vi er takknemlige for og stolte over at landets tidligere justisminister har valgt Schjødt, når hun nå vender tilbake til advokatstanden og næringslivet. Schjødt er i en meget god utvikling. Monica Mæland vil med sin unike bakgrunn være en betydelig ressurs for oss fremover, sier styreleder Olav Kolstad i Schjødt.

Mæland trer inn som advokat og partner i firmaet så snart som mulig. Tidspunktet for tiltredelse avhenger av Karantenenemndas avgjørelse om en eventuell karantene.

- Jeg ser frem til å bli partner i Schjødt. Firmaet har hatt en imponerende utvikling og jeg gleder meg til å være med på og utvikle Schjødt videre både i Norge og internasjonalt, sier Mæland.

Før Monica Mæland startet en innholdsrik politisk karriere, blant annet som statsråd i tre departementer og som byrådsleder i Bergen, arbeidet hun som advokat i Bergen i fem år.

Advokatfirmaet Schjødt er Norges og Nordens største advokatfirma, med kontorer i Oslo, Stavanger, Bergen, Ålesund, Stockholm og London. Schjødt har opplevd betydelig vekst de siste årene, og styrker nå laget med rekrutteringen av Mæland.

Advokatfirmaet Schjødt tilbyr advokattjenester primært til næringslivsklienter.

- Med Mæland på laget får vi en erfaren advokat og samfunnsaktør med bakgrunn fra ledende posisjoner på flere samfunnsområder. Mæland vil i Schjødt kunne bruke den erfaring og kunnskap hun har til beste for Schjødts klienter på viktige arenaer i samfunnet. Hun har en unik kombinasjon av erfaring som advokat, fra politisk arbeid og med styrearbeid, sier styreleder Olav Kolstad.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Om Advokatfirmaet Schjødt AS

Advokatfirmaet Schjødt AS
Ruseløkkveien 14
0201 Oslo

https://www.schjodt.com

Schjødt er et av Skandinavias største forretningsjuridiske advokatfirmaer med kontorer i Oslo, Stavanger, Bergen, Ålesund, Stockholm og London. Sammen tilbyr Schjødt en fullservice praksis for offentlige og private aktører med virksomhet eller interesser i Norge.

Følg pressemeldinger fra Advokatfirmaet Schjødt AS

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Advokatfirmaet Schjødt AS på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Advokatfirmaet Schjødt AS