Moelven

Mona Berget blir ny direktør i Moelven Modus AS

Del

Mona Berget er ansatt som ny direktør i Moelven Modus AS. Hun tar over topplederstillingen i kontorinnredningsselskapet til Moelven når dagens leder går av med pensjon over sommeren.

Mona Berget er ansatt som ny direktør i Moelven Modus AS.
Mona Berget er ansatt som ny direktør i Moelven Modus AS.

Mona Berget (57) er en rutinert toppleder med erfaring fra flere bransjer og funksjonsområder. Hun har blant annet jobbet som selvstendig næringsdrivende innen salg og forretningsutvikling med en rekke store nasjonale og nordiske kunder. Videre har hun hatt stillinger som Nordic Business Manager i Glamox, salgsdirektør i Norsk Gjenvinning og nå senest konsernsjef i Transportsentralen Oslo Holding AS. Hun har utdannelsen sin fra BI, med master i markedsføring, strategi og ledelse. 

Mona Berget erstatter Trygve Toften, som går av med pensjon etter å ha ledet selskapet siden tidlig på 2000-tallet. Hun starter i jobben 15. september. 

- Styret er glade for å få Mona Berget inn i Moelven-familien. Mona har et brennende engasjement for ledelse og er kommersiell av natur. Hun er opptatt av utvikling og kundekonsepter, og ikke minst hvordan produksjon og marked spiller på lag, sier Morten Kristiansen, styreleder Moelven Modus AS og konsernsjef i Moelven Industrier ASA.

- Jeg gleder meg til å ta fatt på en spennende reise sammen med de dyktige medarbeiderne i Moelven Modus. Moelven er en sterk merkevare, og jeg ser fram til å jobbe med de klimasmarte produktene og løsningene som Moelven Modus produserer og monterer, sier Mona Berget.

Moelven Modus AS leverer fleksible og klimasmarte kontorløsninger som kan gjenbrukes og bygges om igjen flere ganger.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Mona Berget er ansatt som ny direktør i Moelven Modus AS.
Mona Berget er ansatt som ny direktør i Moelven Modus AS.
Last ned bilde

Om Moelven

Moelven
Moelven
Industrivegen 2
2390 Moelv

+47 623 47 000https://www.moelven.com/no

Moelven Industrier ASA er et skandinavisk industrikonsern som produserer og leverer bærekraftige produkter og tjenester til byggebransjen. Konsernet omsetter årlig for rundt NOK 11 milliarder, og har ca. 3200 medarbeidere som hver dag jobber for å gi folk gode rom. Moelvens 33 produksjonsselskaper er fordelt på 41 produksjonssteder i Norge og Sverige, og er organisert i tre divisjoner: Timber, Wood og Byggsystemer.

Følg pressemeldinger fra Moelven

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Moelven på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Moelven

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom