Møller Mobility Group

Møller Mobility Group inn i partnerskap med bilvaskkjede

Del

Møller Mobility Group innleder partnerskap med LaserWash, en ledende uavhengig bilvaskkjede på det sentrale Østlandet.

Petter Hellman, konsernsjef i Møller Mobility Group og Sverre Helno, administrerende direktør i Møller Bil.
Petter Hellman, konsernsjef i Møller Mobility Group og Sverre Helno, administrerende direktør i Møller Bil.

- LaserWash har utviklet et kundevennlig og lønnsomt konsept, noe som gir oss et godt utgangspunkt for videre skalering i fellesskap. Ambisjonene våre er å skape en ledende bilvaskkjede rettet mot bedrifts- og privatmarkedet. Vi ser et stort potensial for verdiskapning i dette markedet, sier Petter Hellman, konsernsjef i Møller Mobility Group.

Hellman legger til:

- Etter å ha sondert markedet en periode, ble det åpenbart at LaserWash var den beste partneren for oss. De har allerede utviklet et kvalitetskonsept, og de har kommet langt i arbeidet med å utforske bruken av teknologi for effektiv drift og kundevennlige løsninger.

LaserWash-gruppen er allerede en etablert bilvaskekjede med 13 egne haller, i tillegg til agenturet til vaskemaskinene og eget servicenettverk. De ser frem til å forene krefter med Møller Mobility Group.

- Den strategiske og finansielle kraften vi får i partnerskap med Møller Mobility Group setter oss i bedre stand til å realisere potensialet vi ser i konseptet vårt. Samtidig går vi sammen med en ledende bilaktør hvor vi kan forene utviklingskraften med tilgang til lokasjoner, kunder og kompetanse som passer oss perfekt, sier Martin Stenshorne i LaserWash.  

Avtalen innebærer at Møller Mobility Group går inn som eier av 50 prosent av LaserWash. Bilvask skal utvikles som et selvstendig satsningsområde i konsernstrukturen i Møller Mobility Group, i tillegg til å bli en naturlig del av kundetilbudet i økosystemet til bilforhandlerkjeden Møller Bil.

- Vi kommer til bordet med en sterk distribusjonskraft, og ser frem til å forene den med det spennende bilvaskkonseptet LaserWash har utviklet, den bransjeerfaringen de besitter og den allerede etablerte infrastrukturen de har bygget opp, sier Håvard Andersen, konserndirektør for strategi og forretningsutvikling i Møller Mobility Group.

LaserWash har bygget et konsept som allerede har vist seg å treffe markedet godt på det sentrale Østlandet. Kundevennlige konsepter som enkle betalingsløsninger, effektiv inn- og utkjøring av anleggene og børsteløs vask som gir et godt vaskeresultat uten fare for lakkskader, er pilarene LaserWash har bygget plattformen sin på.

Bilvaskkjeden er rettet mot bedrifts- og privatmarkedet og supplerer dermed de øvrige bilrelaterte tjenestene Møller Mobility Group allerede tilbyr. Tidligere i år ble det kjent at Møller Mobility Group gikk inn i et strategisk partnerskap med dekkhotell-tjenesten Mitt Dekkhotell. Partnerskapet med LaserWash inngår i den samme strategien for Møller Mobility Group hvor konsernet vil utvikle nye bilrelaterte tjenester i tett samarbeid med merkene, og egeneide- og private forhandlere.

- Vi utvikler tjenestespekteret vårt, og vi er i posisjon til å gripe muligheter som dukker opp. Denne avtalen passer godt inn i det økosystemet av tjenester Møller Mobility Group etablerer for kundene våre, med alt fra finansiering, forsikring, service, dekkhotell og nå bilvask. Denne avtalen setter konsernet enda bedre i stand til å være en mobilitetsaktør som yter gode og friksjonsfrie tjenester knyttet til enda flere deler av bilholdet, sier Sverre Helno, administrerende direktør i Møller Bil.

Det er ingen umiddelbare planer om å endre på merkevaren eller uttrykket til LaserWash, så dagens kunder kommer på kort sikt ikke til å merke endringene på eiersiden. På noe lenger sikt kan kundene forvente økt kapasitet og tilgjengelighet, samtidig som LaserWash sine tjenester skal kunne tilbys til enda flere.

- Gjennom Møller Bil ser vi på nært hold at kundene våre er bevisst på viktigheten av hyppig og god vask av bilene sine. I partnerskap med LaserWash har vi alle forutsetninger for å videreutvikle rimelige, kundevennlige og merkeuavhengige bilvasktjenester som kan komme kundene våre til gode, sier Sverre Helno.      

Kontakter

Bilder

Petter Hellman, konsernsjef i Møller Mobility Group og Sverre Helno, administrerende direktør i Møller Bil.
Petter Hellman, konsernsjef i Møller Mobility Group og Sverre Helno, administrerende direktør i Møller Bil.
Last ned bilde
Martin Stenshorne, LaserWash.
Martin Stenshorne, LaserWash.
Last ned bilde
LaserWash AS er totalleverandør av utstyr og tjenester til bilvask. Kjernevirksomheten er utvikling og drift av vaskehaller.
LaserWash AS er totalleverandør av utstyr og tjenester til bilvask. Kjernevirksomheten er utvikling og drift av vaskehaller.
Last ned bilde

Om Møller Mobility Group

Møller Mobility Group
Møller Mobility Group
Frysjaveien 31b
0609 Oslo

240 33 300http://www.moller.no

Om LaserWash
LaserWash AS ble etablert av den tidligere NM-vinneren i rally Martin Stenshorne i 2009 og har tilholdssted i Vestfossen i Øvre Eiker.  

LaserWash AS er totalleverandør av utstyr og tjenester til bilvask. Kjernevirksomheten er utvikling og drift av vaskehaller. Herunder importvirksomhet, bygging, salg og montasje av børsteløse bilvaskemaskiner og selvvaskeanlegg, samt beredskapstjenester til drift av disse. Selskapet setter kunden i forsetet og har sterkt fokus på tilgjengelighet og høy servicegrad for kundene. 18 ansatte og vaktordninger syv dager i uken sørger til enhver tid for dette.

Omsetning i 2019 var på 68,6 millioner kroner, med et resultat på 10,7 millioner kroner.

Følg pressemeldinger fra Møller Mobility Group

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Møller Mobility Group på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Møller Mobility Group

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom