Møller Mobility Group

Møller Mobility Group informerer alle ansatte i Norge om permitteringer

Del

Bilbransjen rammes hardt av koronakrisen, med stengte fabrikker og lav handelsaktivitet. I dag sender Møller Mobility Group derfor informasjon til alle ansatte i Norge om at det vil bli gjennomført permitteringer. Omfanget og varigheten av permitteringene er foreløpig ikke avklart.

Konsernsjef Petter Hellman i Møller Mobility Group.
Konsernsjef Petter Hellman i Møller Mobility Group.

- Vi står i en krise vi ikke aner omfanget og varigheten av. Med alt som skjer rundt oss ligger det an til at deler av virksomheten stopper opp. Når vi velger å informere samtlige av våre medarbeidere i Norge om at vi vil gå til permitteringer, så gjør vi det for at våre flinke folk skal ha en trygg jobb å komme tilbake til når dette normaliserer seg, sier konsernsjef Petter Hellman i Møller Mobility Group.

Omfanget og varigheten av permitteringene er ikke avklart. Nå skal det analyseres og vurderes hvilke deler av virksomheten som må nedskaleres. Deretter starter prosessen med å varsle alle som berøres av permitteringene. Det kan bli aktuelt å permittere i flere trinn, avhengig av hvordan situasjonen utvikler seg.

Møller Mobility Group har virksomhet i Norge, Sverige og de baltiske landene, men informasjonen gjelder kun den norske delen av virksomheten. Konsernet til sammen 2.800 ansatte i Norge.

- Mens deler av konsernets virksomhet ventes å stoppe helt eller delvis opp i en periode, er det andre deler av virksomheten som både kan og må opprettholdes tilnærmet normalt for å unngå at hele samfunnsmaskineriet stopper opp. Derfor må vi vurdere permitteringer i lys av målet om mest mulig normal drift, samtidig som kostnadsnivået reduserer nok til å sikre fremtidig drift i den aktuelle markedssituasjonen man nå ser. Vi vil naturligvis også redusere en rekke andre kostnader som en del av planen for å opprettholde forsvarlig inntjening, sier Petter Hellman.

Beslutningen om å ta i bruk permitteringer er basert på grundige vurderinger og god dialog med de tillitsvalgte i konsernet.

Kontakter

Bilder

Konsernsjef Petter Hellman i Møller Mobility Group.
Konsernsjef Petter Hellman i Møller Mobility Group.
Last ned bilde

Om Møller Mobility Group

Møller Mobility Group
Møller Mobility Group
Frysjaveien 31b
0609 Oslo

240 33 300http://www.moller.no

Følg saker fra Møller Mobility Group

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Møller Mobility Group på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Møller Mobility Group

Volkswagen Møller Bilfinans inngår samarbeidsavtale med Gjensidige og Enter4.12.2019 09:00:00 CETPressemelding

Volkswagen Møller Bilfinans er en av de største aktørene innen bilfinansiering i Norge. Selskapet har gjennom flere år også formidlet gode forsikringsløsninger til Volkswagen-, Audi- og Skoda kunder. For å sikre et best mulig forsikringstilbud har Volkswagen Møller Bilfinans gjennomført en omfattende anbudsprosess hvor flere av de store forsikringsaktører har vært invitert til å delta.

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom