Videocation

Møller Mobility Group går digitalt: Inngår kurssamarbeid med Videocation AS: Sikrer ansatte kompetanseutvikling digitalt

Del

Oslo, 17. august 2020 – Møller Mobility Group, det ledende bilkonsernet i Norden og Baltikum, har inngått et strategisk samarbeid med Videocation.no om levering av digitale kurs- og opplæringsprogram.

F.v.  Preben Naustdal Giving, Opplæring i Møller, Nina Moi Edvardsen, HR-direktør i Møller, Terje Seljeseth og Marius Olsen, Videocation.
F.v. Preben Naustdal Giving, Opplæring i Møller, Nina Moi Edvardsen, HR-direktør i Møller, Terje Seljeseth og Marius Olsen, Videocation.

– Under Covid-19 perioden har Møller Mobility Group brukt Videocation.no plattformen til å tilby kurs og kompetanseutvikling for de ansatte som har vært permitterte, sier Nina Moi Edvardsen, HR-direktør i Møller Mobility Group. Nå som vi tilbakekaller permitterte tilbyr vi nå denne plattformen til samtlige medarbeidere i Norge, hvor vi ser på muligheter for å skreddersy innholdet til våre behov fremover. Møller Mobility Group er et familieeid konsern som er engasjert innen import, salg, service og finansiering av Volkswagen, Audi, Škoda og SEAT, med ca. 3000 medarbeidere i Norge. Hoveddelen av medarbeiderne jobber i kjeden Møller Bil, hos en av de 44 forhandlerne i Norge.

– Vi er veldig stolt over å ha fått Møller Mobility Group som vår største konsernkunde, sier Marius Olsen som er adm. direktør for Videocation AS. Videocation.no er en heldigital læringsplattform som utvikler, kvalitetssikrer og publiserer nettkurs for det norske bedrifts- og personmarkedet, så vel som for offentlig sektor. FINN.no gikk nylig inn som eier i Videocation som forventer kraftig vekst i årene fremover når de tar opp konkurransen med de globale teknologiaktørene innen digital opplæring.

– Kompetanse er nøkkel til suksess, og engasjerte og lærevillige medarbeidere er en forutsetning for at vi lykkes i å nå våre mål. I møte med markedsendringene vi ser eksternt blir vi nødt til å tilpasse måten vi bygger kompetanse på internt. Faglig påfyll står dermed sentralt for å sikre vår ledende posisjon i markedet, sier Nina Edvardsen. Foreløpig er 75 kurs tilgjengelig i løsningen og flere kommer etter hvert.

– Gjennom samarbeidet får vi mulighet til å utvikle og distribuere egne videokurs for våre ansatte på en effektiv og enkel måte. Alle får lett tilgang i den digitale løsningen, kan gjennomføre kurset og avlegge testen etter fullført program. Møller har en skreddersydd Videocation.no-portal slik at deres ansatte får en Møller-spesifikk tjeneste som inkluderer alle 75 kursene i Videocation sitt kurstilbud, sier Nina Edvardsen.

I Norge ligger vi bak når det kommer til digitalisering av arbeidsstokken. Videokurs hjelper til å digitalisere bedriftene, samtidig som det bidrar til å senke bedriftens kostnader og miljøavtrykk. En forskningsbibliografi fra 2001 gjennomgår 355 studier og konkluderer med at det ikke er noen forskjell i læringsutbytte mellom klasseromskurs og nettkurs.

Videocation har etablert et eget studio i Oslo med topp moderne teknologi og flerkameraproduksjon som sikrer at kurs- og opplæringsmodeller raskt kan bli tatt fra ide til publisert kurs. Videre bruker Videocation avansert teknologi når vi lager kurs for å ha god pedagogikk og opplevd relevans. I løsningen ligger blant annet visuelle virkemidler som digital tvilling, 3d animasjoner og miljøplassering.

Kort om Videocation AS
Videocation.no er en heldigital læringsplattform som utvikler, kvalitetssikrer og publiserer nettkurs for det norske bedrifts- og personmarkedet, så vel som for offentlig sektor. Selskapet ble etablert i 2017 av Sigbjørn Petter Eilertsen, Truls Paulsen, Even Bolstad og Terje Seljeseth. FINN.no gikk nylig inn med ca. 10% eierskap i selskapet. Videocation jobber kontinuerlig med å finne de mest attraktive ekspertene på sine felt og utvikle kurs i samarbeid med disse. Kurspakken som ligger i det personlige abonnementet oppdateres ukentlig. Selskapet tilbyr også utvikling av egne kurs for bedrifter, organisasjonslivet og offentlig sektor.

For mer informasjon:
Marius Olsen, adm. direktør, Videocation AS,
mobil 900 32 026, e-post: marius@videocation.no
Nina Moi Edvardsen, HR-direktør, Møller Mobility Group ,
mobil 415 58 010, e-post: Nina.Moi.Edvardsen@moller.no
Terje Seljeseth, styreleder, Videocation AS,
mobil 916 01 050, e-post: terje@tinius.com
Bjørn Richard Johansen, pressekontakt, First House,
mobil 47 800 100, e-post: brj@firsthouse.no

Bilder

F.v.  Preben Naustdal Giving, Opplæring i Møller, Nina Moi Edvardsen, HR-direktør i Møller, Terje Seljeseth og Marius Olsen, Videocation.
F.v. Preben Naustdal Giving, Opplæring i Møller, Nina Moi Edvardsen, HR-direktør i Møller, Terje Seljeseth og Marius Olsen, Videocation.
Last ned bilde
Marius Olsen, adm. direktør i Videocation AS
Marius Olsen, adm. direktør i Videocation AS
Last ned bilde

Om Videocation

Videocation
Videocation
Tullins gate 6
0166 Oslo

22 60 21 60https://videocation.no/

Alle ønsker å lære av de beste

Å lære av de beste er en læringsmetode som ligger innbakt i alle samfunn. Mester og lærling er et eksempel, professor og student et annet. Men en ekspert har begrenset kapasitet, så det er relativt få som får tilgang til denne formen for opplæring. Vi vil endre dette. En ekspert som når tohundre i en fullsatt aula kan gjennom Videocation.no nå to millioner. Nå kan alle lære av de beste.

Følg saker fra Videocation

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Videocation på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Videocation

Smittevernhensyn gjør at Huseierne går digitalt med sine kurs: Velger Videocation.no AS for å sikre utvikling av digitale videokurs25.9.2020 08:34:39 CESTPressemelding

Forbrukerorganisasjonen Huseierne med 230.000 medlemmer, har inngått samarbeid med Videocation.no om levering av digitale kurs-og opplæringsprogram. Iløpet av et vanlig år arrangerer Huseierne rundt 150 kurs landet rundt formedlemmene. Temaene spenner fra skatt på utleie til hvordan drive styrearbeid i sameier og borettslag. Kurs er en viktig del av medlemstilbudet for Huseiernes medlemmer. Men korona-pandemien og økt smitte gjør at vi nå er nødt til å avlyse kursene frem til nyttår. Men digital kurs i samarbeid med Videocation er nå i produksjon, og lanseres senere i år.

Steinar Muggerud er ny direktør for forretningsutvikling i Videocation3.9.2020 13:31:44 CESTPressemelding

Oslo, 3. september 2020 – Steinar Muggerud, som i de siste to årene har vært kommersiell direktør i det digitale logistikkutviklingsselskapet Mixmove AS, blir direktør for forretningsutvikling i Videocation AS. Muggerud har også flere års erfaring fra organisasjonsutvikling i Schibsted og FINN.no. Videocation.no er en heldigital læringsplattform som utvikler, kvalitetssikrer og publiserer nettkurs for det norske bedrifts- og personmarkedet, så vel som for offentlig sektor.