AF Gruppen

Moderniserer renseanlegg i Vänersborg

Del

AF Gruppen er tildelt oppdraget med å bygge ut og modernisere Holmängens avløpsrenseanlegg i Vänersborg kommune.

Holmängens ARV
Holmängens ARV


Oppdragsgiver er Vänersborg Kretslopp & Vatten. Kontraktsbeløpet er 152 MSEK ekskl. mva. og oppdraget utføres som en totalentreprise.

Vänersborg er regionhovedstaden i Västra Götaland. Byen vokser og nærmer seg 40 000 innbyggere. Holmängens renseanlegg vil etter hvert kunne koble til flere husholdninger og møte fremtidens kapasitetsbehov.

Oppdraget omfatter bygging av nye bassenger og bygninger i tillegg til ombygging, renovering og modernisering av det eksisterende anlegget, for å kunne innfri rensekravene i fremtiden. Arbeidene omfatter komplette anlegg inkludert bygg- og grunnarbeider, maskin-, el- og VVS-installasjoner samt prosjekterings- og anleggsarbeid.

– AF Gruppens virksomhet i Sør-Sverige går for å være Sveriges fremste spesialister på bygging av vann- og avløpsanlegg. Vi ser frem til å levere Vänersborg kommune et anlegg av svært høy kvalitet, sier Bård Konrad Frydenlund, konserndirektør i AF Gruppen Sverige.

Byggingen forventes å starte første kvartal 2022 med endelig inspeksjon høsten 2023.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Holmängens ARV
Holmängens ARV
Last ned bilde

Om AF Gruppen

AF Gruppen
AF Gruppen
Innspurten 15
0603 Oslo

+47 22 89 11 00http://www.afgruppen.no

AF Gruppen er et prosjektbasert entreprenør- og industrikonsern, formet av entreprenørånd og gjennomføringskraft. Konsernet omsatte for 27 mrd kroner i 2020 og har i dag ca 5500 medarbeidere. AF Gruppen er notert på Oslo Børs (AFG).

Vår virksomhet er inndelt i følgende områder: Anlegg, Bygg, Betonmast, Eiendom, Energi og Miljø, Sverige og Offshore. 

Følg pressemeldinger fra AF Gruppen

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra AF Gruppen på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra AF Gruppen

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom