Danske Bank

Mobilbetaling i alle REMA 1000-, Narvesen- og 7-Eleven-butikker

Del

Som første norske dagligvareaktør tilbyr REMA 1000 sine kunder å betale med mobiltelefonen i butikk. På nyåret skal MobilePay være tilgjengelig i over tusen REMA 1000-, Narvesen- og 7-Eleven-butikker.

Allerede fra oktober kan de første REMA 1000-kundene ta i bruk betalingstjenesten MobilePay fra Danske Bank.

- Vi har stor tro på mobilen som fremtidens betalingsløsning, og derfor er vi veldig stolte av å være første dagligvareaktør i Norge med mobilbetaling i butikk, sier Ole Robert Reitan, administrerende direktør for REMA 1000.

I løpet av første kvartal 2016 skal alle REMA 1000-butikker få MobilePay i kassen, og Reitan Convenience, med kjedene Narvesen og 7-Eleven, vil også implementere løsningen på samtlige utsalgssteder. Til sammen vil MobilePay være tilgjengelig i over tusen dagligvare- og conveniencebutikker.

Raskt, enkelt og helt gratis
For å bruke tjenesten, er det kun nødvendig å laste ned MobilePay-appen. Man møter MobilePay i butikk som en liten boks ved siden av betalingsterminalen. Man åpner appen og holder mobilen inntil boksen til det lyder et lite pip. Når den siste varen er scannet inn, godkjennes beløpet med et tastetrykk på mobilen. Dessuten er tjenesten helt gratis å laste ned og gebyrfri i bruk.

- Som convenience-aktør ønsker vi å tilby de beste og mest bekvemmelige betalingsløsningene. Vi tror at våre travle kunder vil sette pris på å enkelt og raskt å kunne betale med mobilen, sier Magnus Reitan, administrerende direktør for Reitan Convenience.
 

Ledende i Norden
- MobilePay er Nordens ledende mobilbetalingsløsning, og vi er stolte over at vi sammen med REMA 1000 er først ute med å tilby gratis mobilbetaling til norske dagligvare-kunder. Vi er også veldig glade for å tilby denne løsningen til Reitan Convenience, som er største aktør innen norsk servicehandel, sier Trond Mellingsæter, Country Manager i Danske Bank.

MobilePay eies av Danske Bank, og er tilgjengelig for alle nordmenn over 15 år, uansett hvilken norsk bankforbindelse eller teleoperatør man benytter. Du trenger bare en smarttelefon (
iPhone og Android, Windows), et norsk mobilnummer, bankkort og en bankkonto for å komme i gang. MobilePay kan brukes av alle, uansett hvilken norsk bank privatkontoen tilhører. Det tar kun få minutter å registrere en ny bruker. MobilePay er helt gratis å bruke. Med MobilePay kan man også overføre penger til venner og kjente helt gratis.

Les mer om MobilePay:www.mobilepay.no

Se demo:www.danskebank.no/mobilepay

Nøkkelord

Kontakter

Kontaktpersoner Danske Bank:

Stian Arnesen, kommunikasjonssjef i Danske Bank i Norge
Mobil: 97012350

Even Gaarde-Landre, kommunikasjonsrådgiver
Mobil: 98024503

Om Danske Bank

Danske Bank
Danske Bank
Postboks 4700
7466 Trondheim

08540http://www.danskebank.no

Vi er banken for de gode person- og bedriftskundene. Vi tilbyr personlig rådgivning, god service og produkter tilpasset kundenes behov.

Følg pressemeldinger fra Danske Bank

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Danske Bank på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Danske Bank

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom