Facilitec AS

Mitie Norge AS og TBB Eiendomsdrift AS fusjonerer og styrker med dette sin posisjon innen Facility Management og Teknisk forvaltning.

Del

Mitie Norge, Sverige og Polen fusjonerer med TBB Eiendomsdrift AS og etablerer med dette en ny solid aktør i det skandinaviske markedet som blir en av Nordens ledende leverandører innen Teknisk Forvaltning, Eiendomsdrift og Facility Management – FaciliTec.

Oslo 14.01.2022

Pressemelding

Mitie Norge AS og TBB Eiendomsdrift AS fusjonerer og styrker med dette sin posisjon innen Facility Management og Teknisk forvaltning. Vi kaller det; FaciliTec

Mitie Norge, Sverige og Polen fusjonerer med TBB Eiendomsdrift AS og etablerer med dette en ny solid aktør i det skandinaviske markedet som blir en av Nordens ledende leverandører innen Teknisk Forvaltning, Eiendomsdrift og Facility Management – FaciliTec.

FACILI betyr enkel og TEC står for Technology - Enviroment – Client
som er våre fokusområder.

FaciliTec kan vise til solid erfaring innenfor forvaltning og drift av kontor- og næringseiendom innen både privat og offentlig sektor hvor vi idag forvalter og drifter ca 900 000 kvadratmeter fordelt på 160 eiendommer.

FaciliTec blir en stor og slagkraftig aktør som vil levere alle tjenester innen Facility Management, eiendomsdrift og forvaltning i Norden. Vi har utviklet og tatt i bruk spennende digitale plattformer som knytter kunde og leverandør sammen på en helt annen måte en markedet til nå har gjort, samt fokusere på teknologi som løfter bransjen til et nytt nivå.

Vi ønsker å tilby innovative løsninger for våre kunder, og på en enkel, men fremtidsrettet måte skal vi drifte våre kunders eiendommer. Vi innehar spisskompetanse på internkontroll og energiledelse og vi skal ha fokus på teknologi, bærekraft og kvalitet. FaciliTec skal være en foretrukket partner og kompetansebedrift innen eiendomsutvikling, prosjektledelse og energirådgivning, men vi skal også ivareta de kundene som trenger tradisjonelle tjenester innenfor eiendomsdrift.

Vi styrker vår posisjon og satsning i det nordiske markedet. Den brede kompetansen vi har innen Facility management og teknisk eiendomsforvaltning gjør at FaciliTec kan tilby kunden et bredere og et mer komplett tilbud. Når omgivelsene endrer seg med nye krav til tjenester, må også vi endre oss. derfor skaper vi nå en helt ny verden med en dynamisk interaksjon mellom kunden driften og administrasjon, Levende kontrakter gjennom vår digitale plattform FaciliWorld.


sier Michel Berglund, adm. dir. i FaciliTec AS.

For mer informasjo.

post@facilitec.no Michel Berglund
www.facilitec.no Mail: michel.berglund@facilitec.no
Tel: 21607500 Mobil: 916 51 341

Nøkkelord

Kontakter

Om Facilitec AS

Facilitec AS
Industriveien 8b
1461 Lørenskog

http://www.facilitec.no

FaciliTec er en stor og slagkraftig aktør, som leverer alle tjenester innen Facility Management, eiendomsdrift og forvaltning i Norden. Vi utvikler og implementerer vår digitale plattform, og fokusere på teknologi som løfter bransjen til et nytt nivå.

Facilitec tilbyr innovative løsninger for våre kunder, og på en enkel, men fremtidsrettet måte drifter vi våre kunders eiendommer. Vi innehar spisskompetanse på internkontroll og energiledelse, og vi skal ha fokus på teknologi, bærekraft og kvalitet. FaciliTec skal være en foretrukket partner og kompetansebedrift innen eiendomsutvikling, prosjektledelse og energirådgivning. Samtidig skal vi også ivaretar de kundene som trenger tradisjonelle tjenester innenfor eiendomsdrift og FM.

Den brede kompetansen vi har innen Facility management og teknisk eiendomsforvaltning, gjør at FaciliTec kan tilby kunden et bredere og et mer komplett tilbud. Vi drifter og forvalter i dag rundt 1 000 000 kvadratmeter, fordelt på over 160 eiendommer.

Facilitec er resultatet etter at Mitie Norge, Sverige og Polen fusjonerte med TBB Eiendomsdrift AS. FACILI betyr enkel og TEC står for Technology, Environment og Client, som er våre fokusområder og identitet.

Følg pressemeldinger fra Facilitec AS

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Facilitec AS på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.