Norges idrettsforbund

Minner om presentasjon av rapport: Modeller for fremtidig organisering av norsk idrett

Del

Norges idrettsforbund inviterer til presentasjon og fremleggelse av rapport med alternative modeller for fremtidig organisering av norsk idrett og den videre prosessen for hvordan forslagene vil diskuteres og behandles i organisasjonen. Rapporten inneholder forslag til hvordan organisasjonen kan effektiviseres, beslutningsevnen styrkes og hvordan flere ressurser kan frigjøres til mer idrettslig aktivitet.

Sted: MEET, M1 - Ullevål stadion (inngang, NFF)

Tid: Torsdag 20. september

Kl: 10:30

Påmelding gjøres skriftlig til informasjonsavdelingen v/ kommunikasjonsansvarlig Finn Aagaard på e-post;finn.aagaard@idrettsforbundet.no

Ønske om 1:1 intervju med generalsekretær Karen Kvalevåg og styringsgruppens leder, Vibecke Sørensen, meldes inn senest 19. september kl. 16.

Tid vil fordeles etter antall forespørsler og innenfor en total tidsramme på 30 minutter etter pressekonferansen.

PS: Oppmøte i resepsjonen til NFF, senest kl. 10:25.

Kontakter

Om Norges idrettsforbund

Norges idrettsforbund
Norges idrettsforbund
Sognsveien 73
0854 OSLO

21 02 90 00https://www.idrettsforbundet.no

Norges idrettsforbund og olympiske og paralympiske komité (NIF) er det øverste organ i Norges største folkebevegelse. NIFs visjon er idrettsglede for alle.

Følg saker fra Norges idrettsforbund

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Norges idrettsforbund på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Norges idrettsforbund

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom