Eviny

Millionkontrakt for Eviny Solutions

Del

Eviny Solutions signerte i starten av oktober en drifts- og vedlikeholdskontrakt med Vestland fylkeskommune til en verdi av 85 mill. kroner.

Arbeidet består av drift og vedlikehold av elektriske anlegg på veier, tunneler og broer knyttet til fylkesveger i Vestland. Dette omfatter blant annet over 30 tunneler, 160 trafikksignal, over 20 broer og 30 kaier med elektriske anlegg, og mer enn 5500 veglyspunkter.

Området strekker seg geografisk fra Sveio i sør til Sognefjorden i nord.

– Eviny Solutions har bred erfaring med driftsoppdrag, og denne kontrakten gir oss muligheten til å utvikle vår spisskompetanse på elektroarbeid. Geografisk ligger kontrakten i vårt nærmeste og mest effektive nedslagsfelt og vi utvider dette nå til sør for Bjørnafjorden, sier Helge Rysjedal, adm. direktør Eviny Solutions.

Oppdraget omfatter blant annet kontroll, funksjonstesting og internkontroll samt periodiske arbeider, reparasjon av skader og utskifting/installasjon av objekter. Også beredskap og håndtering av andre oppgaver som er nødvendige for drift og vedlikehold av elektriske anlegg på vegnettet ligger i avtalen.

Kontrakten har en varighet på 5 år med mulighet for forlengelse i opptil 4 år. Oppstart er 1.12.2022.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Om Eviny

Eviny
Eviny
Solheimsgaten 5
5020 Bergen

55 57 00 00http://www.eviny.no

Eviny er et av Norges største energi- og teknologikonsern. Kraftkonsernet har tatt aktiv rolle i det grønne skiftet. Selskapet produserer fornybar energi fra 39 vannkraftverk på Vestlandet. Over 400.000 nordmenn bruker Evinys lademuligheter for elbil. Eviny er i dag størst på lynlading for elbiler i Norge, og bygger også ladestasjoner i Sverige. Nylig kåret norske elbilister Eviny til best på bl.a. enkelhet, mest verdi for pengene og bærekraft.

Eviny er eid av 17 vestlandskommuner, Statkraft samt to lokale kraft- og elektrisitetslag. I 2021 påla myndighetene norske strømnettet må ha annen merkevare enn sitt konsern. Daværende BKK-konsernet ble til Eviny, mens BKK-navnet er videreført for nettselskapet som frakter strømmen hjem til 450.000 vestlendinger i 19 kommuner.

Eviny leverer fibertjenester, samt fjernvarmenett. Konsernet bygger landstrøm til skip, elektrifiserer havbruk og transportnæringen. Selskapet leverer løsninger for utslippsfrie byggeplasser, et av verdens første nettverk for hurtiglading av elbåter. Eviny sitt eget entreprenørselskap prosjekterer, bygger og drifter fibernett, lav- og høyspentanlegg.

Følg pressemeldinger fra Eviny

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Eviny på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Eviny

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom