Hæren

Militær trafikk på veiene i Troms

Del

Fra torsdag 17. januar vil det være militær trafikk på veiene mellom Sørreisa og Bardufoss, samt at veier mellom Stangnes havn i Harstad og til Åsegarden vil bli påvirket fra fredag 18. og til lørdag 19. januar.

Feltvogn langs vei under øvelsen Joint Reindeer 2018, kolonne
Feltvogn langs vei under øvelsen Joint Reindeer 2018, kolonne

I forbindelse med allierte styrkers årlige trening i Norge, vil FV86 og E6 mellom Sørreisa og Bardufoss, vil det gå kolonner og containertransport fra ca kl 1030 torsdag 17. januar og til fredag 18. januar.

Fra fredag 18. januar ca kl 12 vil FV 848 mellom Stangnes havneterminal og RV 83 til Åsegarden, bli blastet med militære kolonner og containertransport til lørdag 18. januar.

Forsvaret ber alle trafikanter være ekstra årvåkne og ta hensyn til disse kolonnene.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Feltvogn langs vei under øvelsen Joint Reindeer 2018, kolonne
Feltvogn langs vei under øvelsen Joint Reindeer 2018, kolonne
Last ned bilde

Om Hæren

Hæren
Hæren
Kapellveien 2
9325 Bardufoss

40029631https://forsvaret.no/hæren

Følg saker fra Hæren

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Hæren på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Hæren

KLARE FOR NYE OPPGAVER27.8.2019 14:36:11 CESTAktuelt

Mandag 26.august kl. 12:30 fikk Hæren ny sjef. Etter fire år var det Generalmajor Odin Johannessen som takket for seg og overlot stafettpinnen til Generalmajor Eirik Kristoffersen som kom fra stillingen som sjef Heimevernet. Paradeplassen på Rusta leir var klargjort for høytidelig seremoni og innsettelse av ny sjef. ​​​​​​​​​​​​ Med paradestyrker fra alle Hærens avdelinger var det høytid når Hæren skulle takke en sjef for en godt utført vakt – samtidig som man skulle hilse en ny sjef velkommen. Gjester fra lokale politikere, representanter for Forsvarets avdelinger og ambassader i Oslo var tilstede for å overvære den høytidelige seremonien.

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom