Hæren

Militær øvingsaktivitet langs E6 i Troms

Del

11. til 15. februar gjennomføres øvelsen "Snøpanser" i Troms fylke. For realisme og økt treningsutbytte, etableres det stridssoner langs E6.

Brigade Nord med underavdelingen Panserbataljonen og allierte styrker fra US Marine Corps, som for tiden er stasjonert på Setermoen, gjennomfører øvelse Snøpanser i uke 7.

For å kunne gjennomføre mest mulig realistisk, og for å oppnå best treningsutbytte, gjennomføres deler av øvelsen langs offentlig vei. Øvelsen gjennomføres som en to-partiøvelse med styrker som skal kjempe langs E6 fra Heia (Balsfjord kommune) til Setermoen (Bardu kommune).

Stridssonene vil merkes med skilt samt at Militærpolitiet etablerer veiposter, som informerer alle trafikanter om aktiviteten.

Forflytning langs offentlig vei vil, i den grad det er mulig, gjennomføres til tidsrom hvor det normalt er mindre trafikk.

Forsvaret ber alle trafikanter være ekstra varsomme i aktuelt område.

Kontakter

Bilder

Om Hæren

Følg pressemeldinger fra Hæren

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Hæren på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Hæren

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom