Hæren

Militær øvingsaktivitet langs E6 i Troms

Del

11. til 15. februar gjennomføres øvelsen "Snøpanser" i Troms fylke. For realisme og økt treningsutbytte, etableres det stridssoner langs E6.

Brigade Nord med underavdelingen Panserbataljonen og allierte styrker fra US Marine Corps, som for tiden er stasjonert på Setermoen, gjennomfører øvelse Snøpanser i uke 7.

For å kunne gjennomføre mest mulig realistisk, og for å oppnå best treningsutbytte, gjennomføres deler av øvelsen langs offentlig vei. Øvelsen gjennomføres som en to-partiøvelse med styrker som skal kjempe langs E6 fra Heia (Balsfjord kommune) til Setermoen (Bardu kommune).

Stridssonene vil merkes med skilt samt at Militærpolitiet etablerer veiposter, som informerer alle trafikanter om aktiviteten.

Forflytning langs offentlig vei vil, i den grad det er mulig, gjennomføres til tidsrom hvor det normalt er mindre trafikk.

Forsvaret ber alle trafikanter være ekstra varsomme i aktuelt område.

Kontakter

Bilder

Om Hæren

Hæren
Hæren
Kapellveien 2
9325 Bardufoss

40029631https://forsvaret.no/hæren

Følg saker fra Hæren

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Hæren på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Hæren

KLARE FOR NYE OPPGAVER27.8.2019 14:36:11 CESTAktuelt

Mandag 26.august kl. 12:30 fikk Hæren ny sjef. Etter fire år var det Generalmajor Odin Johannessen som takket for seg og overlot stafettpinnen til Generalmajor Eirik Kristoffersen som kom fra stillingen som sjef Heimevernet. Paradeplassen på Rusta leir var klargjort for høytidelig seremoni og innsettelse av ny sjef. ​​​​​​​​​​​​ Med paradestyrker fra alle Hærens avdelinger var det høytid når Hæren skulle takke en sjef for en godt utført vakt – samtidig som man skulle hilse en ny sjef velkommen. Gjester fra lokale politikere, representanter for Forsvarets avdelinger og ambassader i Oslo var tilstede for å overvære den høytidelige seremonien.

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom