Sony Music Norway

MILEY CYRUS KLAR MED NY MUSIKK 13. JANUAR

Del

Under NBC sin nyttårssending “Miley's New Years Eve Party” viste Miley Cyrus frem to smakebiter av sin kommende singelen “Flowers”

Bilde hentet i fra teaser på YouTube.com
Bilde hentet i fra teaser på YouTube.com

Den banebrytende, platinaselgende artisten og låtskriveren Miley Cyrus annonserte under sin livesending «Miley’s New Year’s Eve Party» på NBC at hennes nye singel «Flowers» blir tilgjengelig over hele verden den 13. januar. Som en ekte superstjerne, mellom hennes opptredener og ansvar som vertskap, gav Miley på tampen av 2022 smakebiter av den kommende låten, sjekk det ut her og her, sjekk det ut via hennes Instagram her og her.

Fansen begynte å spekulere om det ville komme ny musikk da Miley signaliserte at det blir et spennende år for henne med «NEW YEAR NEW MILEY»-plakater som dukket opp over hele verden i desember. Senere oppdaget fansen en klokke på mileycyrus.com som teller ned til en fremtidig annonsering, som nå viser seg å være utgivelsen av «Flowers» den 13. januar. Observante fans har også oppdaget at en ny nedtelling er satt i gang på mileycryus.com for flere oppdateringer denne uken.

«Miley’s New Year’s Eve Party» som Miley ledet sammen med den globale superstjernen Dolly Parton var en kjempesuksess. I tillegg til annonseringen av “Flowers”, inneholdt showet en spektakulær liste av musikalske innslag med gjester som Sia, Latto, Rae Sremmurd, David Byrne, Liily og Fletcher, i tillegg til Paris Hilton, Chloe Fineman fra SNL, Sarah Sherman og komikertrioen «Pleas Don’t Destroy.

Om Miley Cyrus:

Miley Cyrus er en av de mest innflytelsesrike menneskene innenfor popkulturen og følges av over 190 millioner på Instagram. Hun har seks #1 album inkludert hennes GRAMMY-nominerte album fra 2013 Bangerz, som er 3 ganger platina i USA og i Norge. I tillegg har hun hatt 5 utsolgte verdensturnéer gjennom karrieren sin. I november 2020 slapp Miley sitt lenge etterlengtede syvende studio album Plastic Heart. Det kritikerroste albumet debuterte som #1 på Billboard’s Top Rock Albums liste og er hennes sjette #1 album, som gir Miley flest topp 10 albumlistinger for en kvinnelig artist i USA. Låter på Plastic Hearts har blitt streamet over 3 milliarder ganger. 

I 2021 ble Miley med The Kid Laroi på en remix av hans låt «Without You». Remixen debuterte som #1 på Billboard’s Rock Chart. Miley var også en del av Metallica sitt The Metallica Blacklist Album og gav oss en gnistrende cover av «Nothing Else Matters». Nyere samarbeid og partnerskap inkluderer NBC/Peacock, Gucci, T-Mobile for å nevne noen. Miley brukte mesteparten av 2021 på å turnere og var øverst på plakaten på flere festivaler, inkludert en rekke store opptredener i Latinamerika der det var over en million publikummere til stede å så henne. Hun kjemper hardt og er en tydelig representant for LGTBQ+ miljøet, bruker mye av tiden sin på sin egen ideelle organisasjon «The Happy Hippie Foundation» som hjelper unge hjemløse, LGBTQ+ miljøet og andre sårbare grupper i samfunnet.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Bilde hentet i fra teaser på YouTube.com
Bilde hentet i fra teaser på YouTube.com
Last ned bilde

Lenker

Om Sony Music Norway

Sony Music Norway
Sony Music Norway
Gjerdrums vei 10A
0484 Oslo

+47 22 88 00 00http://www.sonymusic.no

Vi er Norges ledende plateselskap, og representerer et bredt spekter av aktive internasjonale og norske artister, i tillegg til en omfattende katalog av stor musikkhistorisk betydning, kvalitet og innflytelse.

I Sony Music Entertainment Norway respekterer og beundrer vi våre artister og vi er stolte av å kunne representere og støtte deres visjoner og kreative tiltak. Vi er 40 ansatte som medvirker til å skape et vekstgrunnlag som fremmer musikkens utvikling og som skaper det gode arbeidsmiljøet som kjennetegner oss som virksomhet.

Sony Music Entertainment Norway A/S utgir bl.a. Beyoncé, Madcon, The Chainsmokers, Kygo, Alan Walker, Maria Mena, Camila Cabello, Jesper Jenset, Khalid, Rat City, Calvin Harris, Stina Talling, Miley Cyrus, HAYES, Justin Timberlake, Katastrofe, EMIR, Amanda Delara, Foo Fighters, Morgan Sulele, Ina Wroldsen, Hkeem, P!nk, Lars Vaular, Bruce Springsteen m.fl.

Følg pressemeldinger fra Sony Music Norway

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Sony Music Norway på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Sony Music Norway

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom