Haut Nordic

Miklagard-hotelldirektør på plass

Del

Silje Jørgensen (32) blir den første hotelldirektøren på Miklagard i Ullensaker. Byggeprosessen for det som blir Gardermoen-regionens største hotell går som planlagt, og dørene åpner i oktober 2020.

Silje Jørgensen blir ny hotelldirektør for Miklagard (foto: Haut Nordic)
Silje Jørgensen blir ny hotelldirektør for Miklagard (foto: Haut Nordic)

Jørgensen kommer til stillingen fra Clarion Collection Grand Gjøvik der hun også jobbet som hotelldirektør. Administrerende direktør Sondre Prestegard i Haut Nordic som eier Miklagard er full av lovord om nyansettelsen.
- Det har vært en glede å følge Silje sin utvikling på Gjøvik. Hun har levert meget gode resultater, bygd et imponerende team med medarbeidere og virkelig satt denne perlen på kartet. Ambisjonene for Miklagard er store, og Silje er utvilsomt rett kvinne for jobben, sier Prestegard i Haut Nordic.

Fem nye hoteller
Han forteller at Miklagard blir et eksklusivt hotell, kun ni minutter fra OSL Gardermoen, som vil skille seg kraftig fra konkurrentene i regionen.
- Vi har tro på unike hotell uten industrielt preg som det er mye av i bransjen. Miklagard skal gi gjestene et pusterom i hverdagen og fylle dem med overskudd. Vi planlegger i første omgang fem store hotell i store norske byer og ved trafikknutepunkt, og Miklagard skal blir den nye kronjuvelen.

Ifølge Prestegard har Jørgensen tatt store steg som leder. Derfor var tiden inne for nå å gi henne muligheten med å lede Miklagard som blir Gardermoen-regionens største hotell når første gjest sjekker inn i oktober 2020.
- Man kan si at Silje har vært på et tre år langt jobbintervju på Gjøvik. Vi hentet henne for å få Grand Gjøvik til å skinne igjen. Det gjør hotellet utvilsomt nå. Jeg vet ikke om noen kandidat som har bedre innsikt om hva som trengs for å lykkes enn Silje, sier Prestegard.
 
Orientalske detaljer
Jørgensen har vært i hotellbransjen siden hun var 17 år og gikk læra på Olavsgård. Foruten nåværende stilling har hun blant annet jobbet i resepsjonen på Quality Hotel Gardermoen og Quality Hotel 33, samt jobbet i Nordic Choice Hotels kundeservice og regnskapsavdeling.
 
Jørgensen forteller at hun ydmyk og stolt over muligheten, men at hun også har en stor dose ærefrykt.
- Jeg er glad for å komme tilbake til dette området, og gleder meg til å være med på denne unike reisen sammen med mine fremtidige kolleger.
 
Ifølge hennes skal Miklagard bli en reise til en helt egen verden.
- Med inspirasjon fra nettopp Miklagard, dagens Istanbul, er målet å skape en helt annen opplevelse enn den folk er vant til fra flyplasshotellene på Gardermoen. Med orientalske detaljer og smaker blir dette hotellet et sted du ønsker å besøke for å koble helt av og søke inspirasjon.
 
Mer om Miklagard: https://miklagard.no

Kontaktdetaljer:
Sondre Prestegard, adm. dir. Haut Nordic: e-post: sondre.prestegard@choice.no, mob: 977 44 006
Silje Jørgensen, hotelldirektør Miklagard: e-post: silje.jorgensen@choice.no, mob: 951 78 223

Bilder

Silje Jørgensen blir ny hotelldirektør for Miklagard (foto: Haut Nordic)
Silje Jørgensen blir ny hotelldirektør for Miklagard (foto: Haut Nordic)
Last ned bilde

Om Haut Nordic

Haut Nordic
Haut Nordic
Oksenøyveien 8 - 10
1366 Lysaker

+ 47 977 44 006https://www.hautnordic.no

Haut Nordic er et hotell- og restaurantkonsern. Selskapet drifter per i dag 3 hotell og flere restauranter. Vi jobber både med egenutviklede konsepter og franchisekonsepter. Vår største samarbeidspartner på hotell er for tiden Nordic Choice. Selskapet har også avtaler med Big Horn og Dolly Dimple’s.

Haut Nordic er et offensivt, nyskapende og annerledes hotell- og restaurantkonsern. Hos oss er kreativitet den viktigste egenskapen.

“Vi skaper og bygger produkter etter hva gjestene liker og vi liker. Derfor er konsernet i konstant endring. Vi har bygget marked og skapt lønnsomhet der ingen andre har klart det før oss.

Haut Nordic As skal fortsette veksten gjennom kreativitet, flat struktur, gjennomføringskraft og gjennom hotell- og restaurantnæringens beste medarbeidere.

Vil du være med på reisen er det bare å ringe.”

Følg saker fra Haut Nordic

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Haut Nordic på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Haut Nordic