Crayon Group

Microsoft kåret Crayon til årets partner innen AI og maskinlæring

Del

(Oslo, NORGE) — 7. juni 2019 — Crayon Group kunngjorde i dag at de har vunnet Microsofts årlige pris for AI og maskinlæring, The 2019 AI & Machine Learning Partner of the Year Award. Selskapet ble tildelt prisen i skarp konkurranse med viktige Microsoft-samarbeidspartnere fra hele verden etter å ha vist fremragende evne til innovasjon og implementering av kundeløsninger basert på Microsoft-teknologi.

Medlemmer av vårt prisbelønte AI-team i Oslo: Alexander Vaagan, Henrik Slettene, Solveig Masvie og Trond Lutdal.
Medlemmer av vårt prisbelønte AI-team i Oslo: Alexander Vaagan, Henrik Slettene, Solveig Masvie og Trond Lutdal.

(Oslo, NORGE) — 7. juni 2019 — Crayon Group kunngjorde i dag at de har vunnet Microsofts årlige pris for AI og maskinlæring, The AI & Machine Learning Partner of the Year Award. Selskapet ble tildelt prisen i skarp konkurranse med viktige Microsoft-samarbeidspartnere fra hele verden etter å ha vist fremragende evne til innovasjon og implementering av kundeløsninger basert på Microsoft-teknologi. 

– Vi er svært stolte over å ha en AI og ML i verdensklasse, og vi setter stor pris på at Microsoft har gitt oss global anerkjennelse, sier Rune Syversen, administrerende direktør og grunnlegger av Crayon.

– At vi mottar denne utmerkelsen, gjør at enda flere selskaper over hele verden vil innse at Crayon er den åpenbare samarbeidspartneren når det gjelder AI og ML, sier Syversen.

Det ble tildelt priser i ulike kategorier, hvor vinnerne ble kåret fra et utvalg på over 2900 kandidater fra 115 land verden over. Crayon ble utvalgt på grunn av sin evne til å tilby suverene løsninger og tjenester innen AI og ML.

The AI & Machine Learning Partner of the Year Award tildeles en partner som har utformet, utviklet og anvendt verdifulle, anvendbare og kundeorienterte AI-løsninger ved hjelp av Azure AI.

I løpet de siste årene har Crayon lagt ned en betydelig innsats i å utvide sin AI-virksomhet, fra å tilby proof-of-concept til utvikling og implementering av programmer som kan benyttes i hverdagen. Ved å opprette et stort antall AI-senter av høy kvalitet på ulike geografiske steder, har selskapet stadig større innflytelse på den teknologiske utviklingen.

– Det er en ære å utpeke finalistene og vinnerne av Microsoft 2019 Partner of the Year Awards, sier Gavriella Schuster, visekonserndirektør, One Commercial Partner, Microsoft Corp.

– Crayon eren bransjeleder, de bygger intelligente løsninger, gir seg i kast med sammensatte forretningsmessige utfordringer og skaper nye muligheter for kunder over hele verden, sier Schuster.

Denne årlige prisen fra Microsoft tildeles Microsoft-partnere som i løpet av det siste året har utviklet og levert enestående Microsoft-baserte løsninger.

Gratulerer til Crayon med utmerkelsen “Partner oftheYear” i kategorien AI & Machine Learning. I Microsoft er vi helt avhengig av gode partnere om vi skal bidra til økt innovasjon og digital transformasjon i Norge. Crayon har investert dypt i kompetanseutvikling på dette området, noe som har ledet til flere spennende AI-prosjekter, forteller Kimberly Lein-Mathisen, administrerende direktør i Microsoft Norge.

En av kundene som Crayon har bidratt til å transformere, er Oslo-baserte DNV-GL, et verdensledende selskap innen sertifisering og klassifikasjon av shipping og anlegg. Crayon og DNV GL har samarbeidet i flere år, noe som har resultert i over ti produserte ML-løsninger.

– Å jobbe med Crayon er et virkelig samarbeid som ikke bare gir oss konkrete forretningsløsninger, men som også lærer oss om potensialet ved maskinlæring og hvordan vi kan dele denne kunnskapen med hele organisasjonen, sier Stian Barkbu Nilsen, sjef for informasjon og produksjonssystemer, DNV GL.

– Denne prisen er velfortjent med tanke på deres innovasjonsevne og engasjement når det gjelder å transformere virksomheter ved hjelp av teknologiske nyvinninger og AI, sier Nilsen.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Medlemmer av vårt prisbelønte AI-team i Oslo: Alexander Vaagan, Henrik Slettene, Solveig Masvie og Trond Lutdal.
Medlemmer av vårt prisbelønte AI-team i Oslo: Alexander Vaagan, Henrik Slettene, Solveig Masvie og Trond Lutdal.
Last ned bilde

Lenker

Om Crayon Group

Crayon Group
Sandakerveien 114 A
0484 Oslo

+(47) 22 89 10 00http://www.crayon.no

Crayon Group Holding ASA er et ledende IT-rådgivningsselskap innenfor programvare og digitale endringsprosesser. Med unike IP-verktøy og høy faglig kompetanse hjelper Crayon sine kunder med å optimalisere avkastningen på investeringer i programvareteknologi. Crayon har lang erfaring med optimalisering av programvarelisensiering, digital engineering og prediktiv analyse. Selskapet følger kunden steg for steg gjennom deres digitale endringsprosess. Hovedkvarteret ligger i Oslo, og selskapet har mer enn 1300 ansatte ved 43 kontorer verden over. 

Følg saker fra Crayon Group

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Crayon Group på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Crayon Group