Sony Music Norway

Michael Krohn gir ut ett eksemplar av "The One and Only"

Del
Michael Krohn overrasker med slipp av 6 spors-EP'en "The One and Only" i dag, torsdag 30. mars. I tillegg til digitalt slipp blir ett fysisk eksemplar lagt ut for salg via auksjon hos platebutikken Råkk & Rålls. Auksjonen starter klokken 12.00.
"The One and Only" artwork
"The One and Only" artwork

Torsdag 30. mars slippes 6 spors-EP’en "The One and Only" digitalt og fysisk. Den består av nye versjoner av gamle Raga-låter fremført av meg. Gitaristene Eivind Staxrud og Carl Ivar Delingsrud krydrer et par låter hver. Coveret er designet av Anders Bergesen.

Det som gjør denne utgivelsen unik er at den kun er trykket i ett (1) eksemplar. Ja, du leste riktig. Det finnes bare ett eneste fysisk eksemplar av dette albumet i hele verden!
Vi snakker derfor om det ultimate samleobjekt!

Hva dette albumet er verdt vil bestemmes av en budrunde som begynner torsdag 30. mars klokken 12.00, og som avsluttes fredag 14. april klokken 12.00. 

Platebutikken Råkk & Rålls i Stortingsgata 8 i Oslo tar seg av det praktiske. Selve auksjonen foregår på deres facebookside, og du finner også all informasjon om budrunden der @rock&rolls

 Mvh. Michael Krohn.

Side a:

Idol

Skyggen av tvil

Høydepunkt

Side b:

Jeg tror jeg er noe

Litt av en gjeng

Noen å hate

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

"The One and Only" artwork
"The One and Only" artwork
Last ned bilde

Lenker

Om Sony Music Norway

Sony Music Norway
Gjerdrums vei 10A
0484 Oslo

+47 22 88 00 00http://www.sonymusic.no

Vi er Norges ledende plateselskap, og representerer et bredt spekter av aktive internasjonale og norske artister, i tillegg til en omfattende katalog av stor musikkhistorisk betydning, kvalitet og innflytelse.

I Sony Music Entertainment Norway respekterer og beundrer vi våre artister og vi er stolte av å kunne representere og støtte deres visjoner og kreative tiltak. Vi er 40 ansatte som medvirker til å skape et vekstgrunnlag som fremmer musikkens utvikling og som skaper det gode arbeidsmiljøet som kjennetegner oss som virksomhet.

Sony Music Entertainment Norway A/S utgir bl.a. Beyoncé, Madcon, The Chainsmokers, Kygo, Alan Walker, Maria Mena, Camila Cabello, Jesper Jenset, Khalid, Rat City, Calvin Harris, Stina Talling, Miley Cyrus, HAYES, Justin Timberlake, Katastrofe, EMIR, Amanda Delara, Foo Fighters, Morgan Sulele, Ina Wroldsen, Hkeem, P!nk, Lars Vaular, Bruce Springsteen m.fl.

Følg pressemeldinger fra Sony Music Norway

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Sony Music Norway på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Sony Music Norway