Mestergruppen

Mestergruppen kjøper XL-BYGG Dale Malo

Del

Konsernet Mestergruppen har signert en avtale om å kjøpe 100 % av aksjene i XL-BYGG Dale Malo.

XL-BYGG Dale Malo har fire avdelinger i Møre og Romsdal: Elnesvågen, Molde, Vestnes og Eide.
XL-BYGG Dale Malo har fire avdelinger i Møre og Romsdal: Elnesvågen, Molde, Vestnes og Eide.

– Dale Malo er en særdeles veldrevet virksomhet som vi kjenner godt fra før. Vi har samarbeidet i mange år, og gleder oss til å videreføre det gode arbeidet innen byggevarehandel som de har bygget opp i denne regionen. Vi ser også frem til å få alle medarbeiderne ved anleggene med oss videre, og er fornøyd med at kompetansen beholdes lokalt når vi tar over, sier Per Ivar Harila, direktør byggevare i Mestergruppen.

Det er ca. 50 medarbeidere som jobber ved de fire XL-BYGG-anleggene i Møre og Romsdal: Elnesvågen, Molde, Vestnes og Eide. Totalomsetningen for de fire XL-BYGG-anleggene i 2021 var ca. 290 millioner kroner.

Kjell Inge Dale, konsernleder i Dale Malo Holding AS, sier:

– Da vi kom til beslutningen om å selge XL-BYGG Dale Malo, så var Mestergruppen vårt førstevalg. Vi er derfor veldig glade nå for at det ble slik, og at anleggene videreføres som XL-BYGG. Våre medarbeidere fikk beskjed i dag om avtalen og tilbakemeldingene har vært positive.

Formell overtagelse vil bli gjennomført snarest mulig, under forutsetning av godkjenning fra Konkurransetilsynet.

Selskapene Solid Dale Malo og Blink Hus Dale Malo inngår ikke i den nye avtalen og vil drives som før av Dale Malo Holding.

Om Dale Malo Holding AS
Dale Malo Holding er eid 65 % av Dale Holding AS og 35 % av Malo Holding AS, som kontrolleres av familiene Dale og Malo.

Om Mestergruppen
Mestergruppen er et av Skandinavias største konsern innen byggevarehandel, huskjededrift for boligentreprenører og eiendomsutvikling. Mestergruppen eier blant annet flere kjente byggevarekonsepter, huskjeder, hytteprodusenter, fabrikker for trekonstruksjon og Norges ledende handelshus for overflatebehandling. Mestergruppen har Ferd AS som sin største eier, men også medlemmer av de ulike kjedene utgjør en betydelig del av konsernets aksjonærer. Omsetningen til Mestergruppen er på ca. 18 milliarder kroner.

Les mer: Mestergruppen.no

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

XL-BYGG Dale Malo har fire avdelinger i Møre og Romsdal: Elnesvågen, Molde, Vestnes og Eide.
XL-BYGG Dale Malo har fire avdelinger i Møre og Romsdal: Elnesvågen, Molde, Vestnes og Eide.
Last ned bilde

Om Mestergruppen

Mestergruppen
Mestergruppen
Nils Hansens vei 8
0667 Oslo

23 37 75 00http://mestergruppen.no/

Mestergruppen er et ledende bolig- og byggevarekonsern som består av mange kjente merkevarenavn. 

Vi er et av Skandinavias største konsern innen byggevarehandel, huskjededrift for boligentreprenører og eiendomsutvikling. 

I Norge eier vi blant annet: 
Byggtorget Byggeriet Blink Hus
Malorama Mesterhus Mestergruppen Arkitekter 
Mestergruppen Eiendom
Nordbohus Pretre Røroshytta
Saltdalshytta Sentrum Bygg
Systemhus XL-BYGG

Følg pressemeldinger fra Mestergruppen

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Mestergruppen på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Mestergruppen

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom