Mesta

Mesta landet elektro-oppdrag i Trøndelag

Del

Etter en grundig prosess hvor kvalitet ble vektlagt, vant Mesta to kontrakter med Trøndelag fylkeskommune. Dette blir første gang Mesta utfører drift og vedlikehold av elektriske anlegg i Trøndelag.

Foto: Hampus Lundgren for Mesta
Foto: Hampus Lundgren for Mesta

Oppdraget innebærer drift og vedlikehold av elektriske anlegg langs fylkesveien i Trøndelag Sør og Nord. Kontrakten har oppstart 1. januar 2022 og innebærer arbeid på hele 33 tunneler og 8500 veilyspunkt. Arbeidet inkluderer også skilt, bommer, klimastasjoner og elektrisk utstyr langs vei. 

- Dette blir en bra start på det nye året. Signeringen av kontraktene markerer starten på arbeid i et nytt fylke for Mestas forretningsområde Elektro, sier en fornøyd Oddmund Lefdal, som er konserndirektør for Elektro i Mesta. 

Fylkeskommunen vektet kvalitet

Tildelingskriteriene for kontraktene var 60 prosent pris og 40 prosent kvalitet.

- Å vinne disse to kontraktene hvor kvalitet ble prioritert høyt betyr mye for oss. Mesta hadde et sterkt tilbud med grunnlag i høy kompetanse og gode referanser fra tidligere arbeid. Vi fikk tilbakemeldinger fra fylkeskommunen om at vi hadde vist god oppdragsforståelse og arbeidsmetodikk. Det er en glede å få bekreftet at man har kompetansen som foretrekkes. Nå ser vi frem til å ta fatt på arbeidet, sier Lefdal. 

Kontraktene har en samlet verdi på 84 millioner og en varighet på seks år med opsjoner.

Nøkkelord

Kontakter

Oddmund LefdalKonserndirektør Elektro

Bilder

Foto: Hampus Lundgren for Mesta
Foto: Hampus Lundgren for Mesta
Last ned bilde
Foto: Hampus Lundgren for Mesta
Foto: Hampus Lundgren for Mesta
Last ned bilde

Om Mesta

Mesta
Mesta
Strandveien 15
1366 Lysaker

+47 478 05 200https://www.mesta.no/

Mesta bygger, vedlikeholder og utvikler norsk infrastruktur på oppdrag fra offentlige og private kunder. Vi er Norges ledende aktør innen drift og vedlikehold av vei og veielektro, med et viktig samfunnsoppdrag: Vi får folk fram. 

Mesta har 1700 ansatte som hver dag jobber for å sikre trygg og åpen infrastruktur i hele landet. Selskapet omsetter for over 4,5 milliarder kroner årlig. Mesta er eid av den norske stat, ved Nærings- og fiskeridepartementet. 

Følg pressemeldinger fra Mesta

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Mesta på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Mesta

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom