Handel og Kontor i Norge

Mellomoppgjøret er i boks

Del

Lønnsoppgjøret mellom HK i Norge og AAF er ferdig. Dette oppgjøret gjelder for HK-medlemmer i fagbevegelsen, partier og organisasjoner som Norsk Folkehjelp.

1. nestleder Bjørn Mietinen
1. nestleder Bjørn Mietinen

Partene i dette oppgjøret er HK i Norge og Arbeiderbevegelsens Arbeidsgiverforening (AAF).

Partene ble enige om en økning på 2,98 prosent av lønnstrinnene i Landsoverenskomsten med virkning fra 1. mai 2019. Det er den gamle lønnstabellen som justeres.

- Dette er et godt oppgjør og gir en ramme på linje med frontfaget, sier Bjørn Mietinen, 1. nestleder i HK. Forhandlingene har vært krevende med løpende kontakt i måneden som har gått, og tidvis var temperaturen høy. Vi er derfor fornøyd med at vi endelig kom i havn med et solid lønnstillegg for alle HK-medlemmer, sier Mietinen som er delegasjonsleder.

I 2018-forhandlingene ble partene enige om at medlemmer som ligger på topp i ansiennitetsstigen skal få tre ekstra ansiennitetstrinn. - Den første økningen kommer allerede nå i januar 2020, avslutter Mietinen.

Kontakter

Bilder

1. nestleder Bjørn Mietinen
1. nestleder Bjørn Mietinen
Last ned bilde

Om Handel og Kontor i Norge

Handel og Kontor i Norge
Handel og Kontor i Norge
Torggata 12
0181 Oslo

+47 23 06 11 80http://www.hkinfo.no/

HK i Norge er en arbeidstakerorganisasjon for ansatte i privat sektor. Medlemmene våre jobber blant annet innen handel, luftfart, kontor, finans og servicevirksomhet. Med rundt 78.000 medlemmer er vi i dag LOs tredje største forbund. HK i Norge jobber for at medlemmene våre skal ha trygge arbeidsplasser og gode lønns- og arbeidsvilkår.

Følg pressemeldinger fra Handel og Kontor i Norge

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Handel og Kontor i Norge på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Handel og Kontor i Norge

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom