Megakonsert for Aage Samuelsen

Del

Hanne Sørvaag, Vidar Johnsen og Trond Granlund topper plakaten når 20 artister feirer «Broder Aages» 100 års dag den 14. februar. - Aage Samuelsen var en av Norges fremste melodikunstnere. Nå skal kjente artister tolke hans sanger på den store bursdagsfesten i Immanuels Kirke i Halden, sier arrangør Jarle Aabø.

Konsertplakat
Konsertplakat

Avisen Vårt Lands musikkjournalist Olav Solvang oppsummere Norges mest spektakulære predikant slik: «Han var en av de første el-gitaristene i Norge, og jeg vil påstå at han var en av de første rock´n rollerene.»  Kåre Willoch uttalte til VG under en valgkamp at «Broder Aage Samuelsen er en fabelaktig artig kar».

- Svært mange har et evigvarende forhold til Aage-sanger som Huset I Hallelujagaten, En måneskinnsnatt med deg og Det Er Vekkelsesluft Over Landet . Det er også et faktum at Aages skrivekunst har påvirket mange norske musikere. At vi må feire hans 100-års dag er en opplagt affære, sier Aabø som opplyser at billetter kan kjøpes på Narvesen, 7-Eleven og Billettservice.Kontaktperson: Jarle Aabø - 90 74 70 21, jarleaabo@mac.com


Bilder

Konsertplakat
Konsertplakat
Last ned bilde
Jarle Aabø
Jarle Aabø
Last ned bilde

Om Aabø & Co

Aabø & Co
Karl Johans gate 18C
0159 OSLO

+47 907 47 021http://www.aaboco.no

Følg pressemeldinger fra Aabø & Co

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Aabø & Co på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Aabø & Co

Årets debatt om bilen i Oslo26.2.2018 11:27:28 CET | Pressemelding

7. mars er Oslos toppolitikere invitert til å debattere samferdselspolitikk i Oslo. Frps Carl I. Hagen, Høyres markante Eirik Lae Solberg, Rødts partileder Mikkel Øgrim Haugen og andre fra Oslo Rådhus skal diskutere verdens største bilfrie sentrum, 56 mil med sykkelfelt, færre parkeringsplasser, økte kollektivpriser, utekontorer, Fornebubanen, sykkelhoteller, el-busser, nye trikkeskinner og Oslo-pakke 3. Nettavisens redaktør Gunnar Stavrum innleder og Jarle Aabø er ordstyrer.

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom