Norsk elbilforening

Medlemsrekord i Norsk elbilforening 

Del

– Norsk elbilforening har nå passert 100 000 medlemmer, jubler generalsekretær Christina Bu. Hun mener det viser at elbil er på god vei til å bli bilen for folk flest.

Elbilforeningens landsmøte i 2019. Foto: Elbilforeningen
Elbilforeningens landsmøte i 2019. Foto: Elbilforeningen

– Vi har kjempet for elbilistene hele veien og jeg vil takke medlemmene våre. Det er ingen tvil om at vi sammen er sterke. Kraften i 100 000 medlemmer gir oss tyngde. Nå skal vi vokse videre og mange flere skal få bli med på elbilfesten i årene som kommer, sier Christina Bu.    

Hun annonserte medlemsrekorden under åpningen av den store elbilkonferansen Nordic EV Summit på Lillestrøm onsdag.   

Bu gleder seg spesielt over at organisasjonen favner medlemmer i hele Norge. - Folk fra Lindesnes i sør til Nordkapp i nord kjøper seg elbil og melder seg inn i Elbilforeningen. Elbilsalget har også tatt av i Distrikts-Norge, sier Bu.   

Vi opplever en elbilrevolusjon  

Elbilforeningen feiret 25 år i fjor, og har vært med på en reise som startet med Buddy og Think, til dagens elbiler som har både firehjulstrekk og hengerfeste. I 1995 kjøpte 0,01 prosent av nybilkjøperne elbil, mens det så langt i 2021 er hele 63,3 prosent som velger elbil.  

Medlemsmakt bidrar til å nå 2025-målet  

Med 100 000 medlemmer i ryggen har Elbilforeningen stor påvirkningskraft. Bu er ikke i tvil om hva foreningen skal prioritere framover. - Det viktigste for oss nå er å jobbe for at vi når Stortingets vedtatte mål om at alle nye biler i 2025 er nullutslippsbiler.   

Og strategien er den samme som de siste 25 årene:   

– Å gjøre elbilistens hverdag enklere, avslutter hun. 

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Elbilforeningens landsmøte i 2019. Foto: Elbilforeningen
Elbilforeningens landsmøte i 2019. Foto: Elbilforeningen
Last ned bilde
Last ned bilde

Lenker

Om Norsk elbilforening

Norsk elbilforening
Norsk elbilforening
Møllergata 16
0179 Oslo

90 70 45 45 (kl. 9-15)https://elbil.no

Norsk elbilforening er en medlemsorganisasjon som fremmer elektrisk mobilitet til beste for klima og miljø.

Vi har 14 lokalforeninger og over 100.000 medlemmer. De er i hovedsak privatpersoner, men inkluderer også noen organisasjons- og bedriftsmedlemmer.

Følg pressemeldinger fra Norsk elbilforening

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Norsk elbilforening på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Norsk elbilforening

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom