Medietilsynet

Medietilsynet inviterer til: Pressekonferanse om nye søkere – produksjonstilskudd

Del

Medietilsynet inviterer pressen til offentliggjøring av vedtak om søknader fra Dagbladet Pluss og Nett.no om produksjonstilskudd for nyhets- og aktualitetsmedier.

Direktør Mari  Velsand i Medietilsynet
Direktør Mari Velsand i Medietilsynet

Tid: Mandag 4. november klokken 14.00
Sted: Kulturhuset i Oslo (Youngs gate 6), Laboratoriet

Siden det har vært mange forespørsler og stor interesse fra pressen relatert til søknaden om produksjonstilskudd fra Dagbladet Pluss, kommer Medietilsynet til å informere om vedtaket på en pressekonferanse. Samtidig blir det gitt informasjon om Nett.no, som også er ny søker i år.

Direktør Mari Velsand kommer til å gjennomgå Medietilsynets vedtak. Relevant dokumentasjon i saken, inkludert eksterne rapporter Medietilsynet har hentet inn fra BDO og Høgskolen i Volda, blir samtidig offentliggjort. Representanter fra BDO og Høgskolen i Volda blir også tilstede på pressekonferansen for å kunne svare på eventuelle spørsmål relatert til deres rapporter.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Direktør Mari  Velsand i Medietilsynet
Direktør Mari Velsand i Medietilsynet
Last ned bilde

Om Medietilsynet

Medietilsynet
Medietilsynet
Nygata 4
1607 Fredrikstad

69 30 12 00http://www.medietilsynet.no

Medietilsynet skal bidra til å realisere statens mediepolitiske mål. Våre hovedoppgaver er å fremme demokrati og ytringsfrihet gjennom mediemangfold og kritisk medieforståelse. Vi veileder om barn og unges bruk av digitale medier, setter aldersgrenser for kinofilm, forvalter støtteordninger, behandler søknader om og fordeler pressestøtte og fører tilsyn med kringkasting. Tilsynet er underlagt Kulturdepartementet.

Følg saker fra Medietilsynet

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Medietilsynet på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Medietilsynet

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom