RSA

Maxus Nordics Summit 2021

Del

Maxus Nordics Summit har blitt arrangert for første gang!

Forrige uke ble Maxus Nordics Summit før første gang arrangert på et snødekket Norefjell, med Maxus-forhandlere fra Norge, Sverige, Danmark, Finland, Island og Polen til stede. Nærmere 200 Maxus-selgere var påmeldt, og etter nesten to år med corona-pandemi og lite sosial omgang, er dette første gang Maxus-forhandlere på tvers av landegrensene fikk anledning til å treffes.

Maxus har de siste årene hatt enorm vekst i det nordiske elbil-markedet, med stadig nye salgsrekorder og økende markedsandeler, i tillegg til et voksende forhandlernettverket. I oktober 2021 var Maxus det største el-varebilmerke både i Danmark, Sverige og Island, mens Maxus Norge tok en god andreplass. Maxus har dermed på kort tid rukket å bli en solid aktør på det nordiske elbil-markedet.

Lansering av Euniq6 SUV

Høydepunktet på Maxus Nordics Summit var lanseringen av helt nye Maxus Euniq6 SUV. Foran en fullsatt festsal ble Euniq6 SUV avduket, og Maxus-forhandlerne fikk endelig anledning til å se den store SUV-en på nært hold.

Dette er en SUV som leverer max av alt det en familiebil bør inneholde – max bagasjerom (754 liter,), max utstyr, max størrelse, max komfort – kort fortalt max el-bil for pengene. Under avdukingen ble det informert om at Euniq6 SUV er leveringsklar fra mars 2022, men at den kan forhåndsbestilles nå.

Også el-pickupen Maxus T90 ble for første gang vist på arrangementet. Denne er ventet å inn til Norge i løpet av fjerde kvartal 2022.

Bilder

Om RSA

RSA
RSA
Øvre Eikervei 77
3048 Drammen

+ (47) 32 21 88 90https://rsa.no/

      

Følg pressemeldinger fra RSA

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra RSA på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra RSA

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom