Recover

Mattias Ringqvist ny Group CEO i Recover Nordic

Del

Oslo, 19. august, 2020: Mattias Ringqvist er utnevnt som ny Group CEO i Recover Nordic. Ringqvist kommer til Recover Nordic med lang og bred erfaring fra å lede og utvikle serviceselskaper i Norden, nå sist som ansvarlig leder for Verisures nordiske virksomhet. Han tiltrådte stillingen mandag 17.august. Fungerende CEO Finn Øistein Nordam går tilbake i sin tidligere rolle som Group CFO.

Mattias Ringqvist, Group CEO i Recover Nordic.
Mattias Ringqvist, Group CEO i Recover Nordic.

Ringqvist er utdannet sivilingeniør fra Chalmers tekniske högskola i Göteborg. Forut for Verisure, har han også hatt ledende roller innen Telenors svenske og danske virksomhet, og vært partner i McKinsey & Company både i Sverige og USA.

Han har fulgt selskapet en tid og ser et stort vekstpotensial i selskapets hjemmemarkeder.

«Jeg har stor respekt for organisasjoner som Recover hvor de ansatte så tydelig hjelper mennesker og selskaper i hverdagen. Å være der for kunder hver dag hele uken hele året krever stort engasjement, god kunnskap og høyt servicenivå. Jeg ser frem til å utvikle Recover Nordic sammen med de ansatte, slik at vi kan ta en enda tydeligere ledende posisjon i Norden», sier Ringqvist i en kommentar.

Tore Thorstensen, styreformann i Recover Nordic, kommenterer følgende: «Vi er strålende fornøyde med å ha Mattias Ringqvist med på laget som ny Group CEO i Recover Nordic. Mattias har lang erfaring fra å lede og utvikle fremgangsrike serviceselskaper i Norden, og jeg har ingen tvil om at Mattias er den beste nordiske CEO-kandidaten for selskapet, og at han - sammen med resten av ledelsen - vil løfte Recover Nordic videre i sin neste vekstfase»

Om Recover Nordic
Recover Nordic er markedsleder i Norden innen skadebegrensning og miljøtjenester og leverer tjenester til forsikringsselskaper, næringsliv og forbrukere. Etter at Recover Nordic ble etablert som en frittstående virksomhet for seks år siden, har selskapet tredoblet inntektene. Recover er en nordisk aktør med nasjonal dekning i Norge, Sverige, Danmark og Finland. Recover har mer enn 2.100 ansatte fordelt på 104 avdelinger over hele Norden.

EQT eier Recover Nordic sammen med selskapets ledelse. EQT er ett av Europas ledende riskokapitalselskaper med 25 års erfaring med oppkjøp selskaper og videreutvikling av disse. Selskapet har i dag rundt 20 aktive fond som er investert i alt 140 selskaper rundt om i verden. Disse porteføljeselskapene har til sammen vel 158 000 ansatte.

Bilder

Mattias Ringqvist, Group CEO i Recover Nordic.
Mattias Ringqvist, Group CEO i Recover Nordic.
Last ned bilde

Om Recover

Recover
Recover
Kristoffer Robins vei 13
0978 Oslo

815 55 555https://recover.no/

Følg pressemeldinger fra Recover

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Recover på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Recover

Recover forsetter veksten i Norge: Recover overtar JTR Gruppen og tar en sterkere posisjon i Rogaland29.6.2021 17:00:00 CEST | Pressemelding

Recover AS har gjennomført kjøpet av selskapet JTR Gruppen AS. Selskapet er den ledende aktøren for spesialtjenester innen vann og avløp i sin region. JTR Gruppen har rundt 35 ansatte og hadde i fjor en omsetning på 80 millioner kroner. Selskapet har hovedkontor på Nærbø i Rogaland, og har avdelinger i Haugesund, Egersund og Flekkefjord. I januar 2021 kjøpte Recover TT-Teknikk AS, som er en av landets største aktører innen rørfornying, rørinspeksjon, slamsuging og høytrykksspyling. Oppkjøpet av JTR Gruppen er et videre steg i Recovers strategi om å styrke seg innen vann, avløps- og miljøtekniske tjenester i Norge. JTR Gruppen AS vil bli drevet videre under eget navn og merkevare, som et datterselskap av Recover Norge.