Matmerk

Matmerk styrker laget

Del

Digital kunnskap, matfaglig kunnskap og salgskunnskap i skjønn forening er stikkord når Matmerk styrker laget med tre nye medarbeidere. - Jeg er skikkelig fornøyd over å ha kapret disse tre gutta fordi de har kompetanse og erfaring som bønder, matindustri, lokalmatprodusenter og ikke minst norske forbrukere vil nyte godt av, sier adm.dir Nina Sundqvist i Stiftelsen Matmerk.

Fra venstre: Knut Erik Bauer, Lars Haug, Nina Sundqvist og Petter Bjørgan.
Fra venstre: Knut Erik Bauer, Lars Haug, Nina Sundqvist og Petter Bjørgan.

Tre nyansatte er nå på plass og ivrer etter å gå i gang med å forenkle hverdagen for norske bønder og arbeide lokalmatprodusenter både lønnsomme og lykkelige, sier Sundqvist. De tre var på plass fra 11.februar.

Knut Erik Bauer (43) begynner i Landbruks og Nyt Norge avdelingen. Han har hovedansvaret for å utvikle det nasjonale kvalitetssystemet i landbruket i en ny, moderne og digital retning med brukerorientering i sentrum. Han har lang erfaring som IT-konsulent og har solid kompetanse. Han kommer fra stillingen som senior system konsulent i Basefarm AS.

Lars Haug (46) begynner i Lokalmatavdelingen og styrker Matmerks satsing på å bringe norsk lokalmat- og drikke ut i butikk og ut til forbruker. Han er utdannet kokk, har lang erfaring som ferskvaresjef og butikksjef i Meny, samt vært eier av Gulating Ølutsalg på Lambertseter.

Petter Bjørgan (38) begynner også i Lokalmatavdelingen. Han har Bachelor i reiseliv, lang erfaring fra hotell og restaurantsektoren og har de siste årene vært med å bygge opp lokalmat i SSPs restauranter og lokalmatbutikk på Gardermoen. Han har bred kompetanse på salg og stor forståelse for lokalmatproduktenes vei inn på markedet.

- For en liten stiftelse som Matmerk gir disse tre nye kollegaene våre nøkkelkompetanse for å ytterligere å løfte norsk mat, norsk landbruk og Matnasjonen Norge opp og fram, avslutter Sundqvist.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Fra venstre: Knut Erik Bauer, Lars Haug, Nina Sundqvist og Petter Bjørgan.
Fra venstre: Knut Erik Bauer, Lars Haug, Nina Sundqvist og Petter Bjørgan.
Last ned bilde

Om Matmerk

Matmerk
Matmerk
Tollbugt. 32
0157 Oslo

24 14 83 00http://www.matmerk.no/

Matmerk er en uavhengig stiftelse og vårt formål er å styrke konkurranseevnen til norsk matproduksjon. Dette gjør vi gjennom å arbeide med kvalitetsstyring og kompetanseutvikling i norsk matproduksjon og synliggjøre opprinnelse og kvalitet på norske matprodukter. 

Våre kjerneområder er merkeordningene Nyt Norge, Spesialitet og Beskyttet Betegenelse. Vi har også ansvar for Kvalitetsystemet i landbruket og Inn på tunet.

Følg saker fra Matmerk

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Matmerk på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Matmerk

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom