NorgesGruppen

MatBørsen AS kaller tilbake MENY Tzatziki 200g, Italiensk salat 200g, Krepsesalat 200g, Hvalersalat 200g

Del

Det er påvist listeria i produktene. Listeriabakterier gir risiko for alvorlig sykdom hos gravide og personer med nedsatt immunforsvar (eldre og personer med underliggende sykdommer). Gjelder kun én produksjonsdato.

Produkter som er berørt:

Produktnavn

Siste forbruksdato

MENY Tzatziki 200g

07.07.2022

MENY Italiensk salat med skinke 200g

13.07.2022

MENY Krepsehaler i majones 200g

13.07.2022

MENY Hvalersalat 200g

19.07.2022

Produktene er kun solgt i MENY-butikker og gjelder én enkelt produksjonsdato.

Forbrukere bes kaste produktet eller returnere det til butikken det er kjøpt i for refusjon. Produktet er allerede fjernet fra butikk.

Pressehenvendelser:

Birgit Nordvik, Kvalitetssjef MatBørsen AS: 979 57 315. birgit.nordvik@matborsen.no

Nina Horn Hynne, kommunikasjonssjef Meny: 934 44 213. nina.hynne@meny.no

MatBørsen beklager det inntrufne og takker for hjelpen.


Oslo, 24. juni 2022

Bilder

Om NorgesGruppen

NorgesGruppen
NorgesGruppen
Drammensveien 144
0213 OSLO

(+47) 24 11 31 00http://www.norgesgruppen.no

Våre kjedekonsepter står på hver dag for å gjøre morgendagens handel billigere og bedre, inspirere til gode matopplevelser, og bidra til grønne og sunne valgmuligheter.

NorgesGruppen gir forbrukerne valgfrihet gjennom supermarkeder, distriktsbutikker og lavprisbutikker. I tillegg tilbyr MENY, SPAR og Joker netthandel. NorgesGruppen gir konkurransedyktige betingelser og sterke kjedekonsepter til kjøpmenn. Effektiv varelevering og et godt vareutvalg fra ASKO sikrer kjøpmenn over hele landet et godt driftsgrunnlag. NorgesGruppen sysselsetter over 27 000 medarbeidere i egeneid virksomhet og mer enn 40 000 totalt når ansatte i kjøpmannseide butikker inkluderes. Nøkkelverdiene til NorgesGruppen er ansvarlig, samarbeidsorientert og kundeorientert. Selskapet opererer i Skandinavia med hovedfokus i Norge.

Varene folk vil ha
NorgesGruppen fylte 20 år i 2020, men bygger på 150 års erfaring som grossist og detaljist. I dag er kjernevirksomheten engros- og detaljvirksomhet innenfor daglige forbruksvarer. Alle ledd i verdikjeden – fra innkjøp og produksjon, via distribusjon, til handlekurv – jobber mot ett og samme mål: å imøtekomme kundenes behov.

Leverer effektivt til alle deler av landet
NorgesGruppen har 1200 samarbeidspartnere som spenner fra store merkevareleverandører til små produsenter av lokalmat. Mangfoldet av leverandører gjør at vi kan tilby noe for enhver smak. Egne merkevarer fra selskapene UNIL, Joh Kaffe, Matbørsen og Bakehuset gjør vareutvalget i våre butikker unikt.

Til butikker for alle, der folk bor
NorgesGruppen har butikker for alle behov, enten det er lave priser, kvalitetsprodukter, raske løsninger eller inspirasjon til store matopplevelser. Vi har lavpriskjeden KIWI, supermarkedkjedene MENY og SPAR, og nærbutikkjeden Joker. Over halvparten av butikkene er eid av selvstendige kjøpmenn, og vi er tilstede
med butikker i 88 prosent av landets kommuner.

Følg pressemeldinger fra NorgesGruppen

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra NorgesGruppen på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra NorgesGruppen

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom