Diplom-Is

Martin Kjekshus blir ny administrerende direktør i Diplom-Is AS

Del

Martin Kjekshus (44 år) kommer fra stillingen som VP production & General manager i Ringnes Supply Company. Martin har jobbet i Ringnes siden 2004. I Ringnes har han hatt ulike roller innen produktutvikling, produksjon, forsyning og salg HORECA. De siste 7,5 årene har Kjekshus vært ansvarlig for produksjon og daglig leder for Ringnes Supply Company.

Diplom-Is AS er en ledende merkevareleverandør av iskrem i Norge med en omsetning på 1,1 mrd kroner i 2019 og har levert iskrem til hele Norge siden 1930. Selskapet er et heleid datterselskap av TINE SA. 

– Vi er svært fornøyde med å få inn Martin Kjekshus med hans tunge kompetanse og erfaring fra ledelse og effektiv verdikjedeledelse fra drikkevarebransjen. Martin har hatt ansvar for store endringsprosjekter i drift i Ringnes. Ett av kjennetegnene ved Martin er hans evne til å koble operativ drift og kommersielle behov på en god måte. Videre er Martin er samlende, motiverende og tydelig leder, en som jobber sammen med folka rundt seg for å lykkes med planene, sier styreleder i Diplom-Is og konserndirektør HR/HMS i TINE Lise Falkfjell. 

– Jeg er veldig glad for å få denne muligheten og gleder meg til å bli en del av Diplom-Is teamet. Diplom-Is har noen av Norges aller sterkeste merkevarer og jeg ser virkelig fram mot å forvalte merkevarene videre sammen med kunder, forbrukere og hele verdikjeden i selskapet, sier Martin Kjekshus.

Han starter i stillingen 1. september.

Pressekontakt:
Anne Borgen Sturød, Marketing og Produktuviklingsdirektør Diplom-Is AS
mobil: 932 59 460
mail: abs@diplom-is.no

Bilder

Martin Kjekshus
Martin Kjekshus
Last ned bilde

Om Diplom-Is

Diplom-Is
Diplom-Is
Brennaveien 10
1481 Hagan

+47 02001http://www.diplom-is.no

Følg saker fra Diplom-Is

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Diplom-Is på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Diplom-Is