Sony Music Norway

Martin Hazy slipper albumet «Inn i tåken»

Del

Martin Hazy har ikke ligget på latsiden det siste halvåret. Med låter som «Best for meg» med Breveglieri, «Rakett» med Kars og «Holde følge» har han vist andre, mer følsomme, direkte og ærlige sider av seg. 18. juni er han klar for å slippe albumet «Inn i tåken», et album som forteller historier om følelser og rus i en tåkete miks.

«Eg forteller historier fra klubben, nachspielet, gatehjørnet og hjertet. Konseptet med «Tåken» er noe jeg har tenkt på en stund, og dette blir på en måte første fase. Eg ønsker å ta folk med inn i min verden, der ting kanskje ikkje alltid e så veldig klart. Rus, damer, føleleserog stress med en stor dose GOD STEMNING over det hele» - Martin Hazy

Da Hazy jobbet med albumet ville han lage så mye forskjellig som mulig, og resultatet er et album som er både hardt, mykt, sårbart og dansbart. Albumet har låter som ble startet på allerede i 2018, og etter rundt 100 ulike skisser har albumet tatt form med kun de feteste låtene igjen – alt produsert av Mars, Sito og Nado.

«Eg vil først og fremst at folk skal like det så godt at de spiller det igjen og igjen. Og kanskje at de sitter igjen veldig GIRET. Energi e fortsatt min nr. 1 proioritet, alltid» - Martin Hazy

Martin Hazy beviser med sitt soloprosjekt at han står minst like stødig på egne ben som i raptrioen Dårlig Vane, som med megahiten «Gikk I Bakken» sparket inn dørene for NMG-husets neste generasjon. Han briljerer med en rapteknikk, produktivitet, energi og en scenetilstedeværelse mange drømmer om.

Debutalbumet hans «Oppkjørt & Nedkjølt» endte på BTs liste over de ti beste albumene fra Bergen i 2018, og han har samarbeidet tidligere samarbeidet med artister som Cezinando, Angelo Reira, Store P, Eirik Aas, Mogger og 612. Nå er han klar for å slippe sitt andre soloalbum, «Inn i tåken».

«Inn i tåken» er ute 18. juni. 

 ______________


Martin Hazy skaper fet musikk. Festmusikk. Musikk inspirert av ny og gammel amerikansk rap. Litt RnB. Litt funk. Litt gangsta. Dialekten er kanskje en utfordring for noen, men det er ingen skjulte meninger eller kryptisk innpakkede budskap. "Det du hører er det du får!" Så det handler ikke om følelser, men om følelsen og energien det gir den som lytter.

Akkurat nå har Martin Hazy over 100 låter klar. Og det er ikke snakk om skisser og utkast, men komplette låter.
"Eg fester, og skriver om all festingen. Men eg bruker mesteparten av døgnet i studio." Faktisk er det en av grunnene til at han har gått solo. Skapertrangen. Drivet. "Det er frustrerende at ikke alle kan og vil være i studio når eg vil være der. Solo slipper eg å mase eller ta hensyn. Da kan eg bare kjøre på som det passer meg."
Loddefjordingen bobler av energi og en naturlig fremdrift. En utålmodighet. Fritt oversatt betyr "hazy" noe litt vagt, men Martin Hazy er skjerpet. Han har alltid noe i sikte. Og akkurat nå er det en solokarriere ved siden av "dagjobben" i Dårlig Vane.

Kontakter

Bilder

Om Sony Music Norway

Sony Music Norway
Sony Music Norway
Gjerdrums vei 10A
0484 Oslo

+47 22 88 00 00http://www.sonymusic.no

Vi er Norges ledende plateselskap, og representerer et bredt spekter av aktive internasjonale og norske artister, i tillegg til en omfattende katalog av stor musikkhistorisk betydning, kvalitet og innflytelse.

I Sony Music Entertainment Norway respekterer og beundrer vi våre artister og vi er stolte av å kunne representere og støtte deres visjoner og kreative tiltak. Vi er 40 ansatte som medvirker til å skape et vekstgrunnlag som fremmer musikkens utvikling og som skaper det gode arbeidsmiljøet som kjennetegner oss som virksomhet.

Sony Music Entertainment Norway A/S utgir bl.a. Beyoncé, Madcon, The Chainsmokers, Kygo, Alan Walker, Maria Mena, Camila Cabello, Jesper Jenset, Khalid, Rat City, Calvin Harris, Stina Talling, Miley Cyrus, HAYES, Justin Timberlake, Katastrofe, EMIR, Amanda Delara, Foo Fighters, Morgan Sulele, Ina Wroldsen, Hkeem, P!nk, Lars Vaular, Bruce Springsteen m.fl.

Følg pressemeldinger fra Sony Music Norway

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Sony Music Norway på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Sony Music Norway

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom