Skanska Norge

Marthinsen & Duvholt bygger jernbane i Vestfold

Del

Marthinsen & Duvholt har signert kontrakt med Sa.Pi. NOR om gjennomføring av grunnarbeider på den nordlige parsellen av ny jernbanetrase fra Nyrkirke til Barkåker i Vestfold.

illustrasjonsbilde Marthinsen & Duvholt
illustrasjonsbilde Marthinsen & Duvholt

Marthinsen & Duvholt gjennomfører prosjektet i samarbeid med Skanska Anlegg region Samferdsel og Energi. Kontrakten omfatter masseforflytting, omlegging av offentlig infrastruktur og andre tilhørende vann- og avløpsarbeider.

Arbeidene starter opp i løpet av juni og byggetiden er 20 måneder. Kontrakten har en verdi på 330 MNOK og inngår i ordrereserven for andre kvartal 2020.

Marthinsen & Duvholt er et heleid datterselskap av Skanska Norge AS.

Kontakter

Frank Duvholt, adm. dir Marthinsen & Duvholt: 915 22 204

Bilder

illustrasjonsbilde Marthinsen & Duvholt
illustrasjonsbilde Marthinsen & Duvholt
Last ned bilde

Om Skanska Norge

Skanska Norge
Skanska Norge
Lakkegata 53
0107 Oslo

40 00 64 00http://www.skanska.no

Skanska er et av verdens ledende entreprenørkonsern med ekspertise innen bygg og anlegg, utvikling av kommersielle lokaler, boliger og prosjekter i offentlig-privat samarbeid. Norge er ett av ni hjemmemarkeder der Skanska har virksomhet.

Følg saker fra Skanska Norge

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Skanska Norge på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Skanska Norge

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom