Grappa Musikkforlag AS

Marte Eberson ute med ny drømmende singel i dag!

Del
"White Birds" er en retro poplåt med et utrolig catchy hook og et fengende refreng.
Foto: Birthe Magnussen
Foto: Birthe Magnussen

LYTT HER

Etter fantastisk mottakelse av Eberson sin siste singel "Blood on My Fingers", er hun nå tilbake med andre singel fra kommende album. "White Birds" er ute i dag og er en tidløs pop-låt som leker seg med et mer retro lydbilde. Med et utrolig fengende keyshook, som flørter med 80tallet - klarer Marte å allikevel holde på den mørke, mystisk tonen som ble satt i forrige singel. 

White Birds er drivende og drømmende låt med et gitarriff som primus motor i kompet.

"White Birds will save me" - er et bilde på tryggheten. Håpet og troen på at det gode vil ta overhånd. I en dysfunksjonell relasjon mellom to mennesker, er det kanskje tanken på at det vonde vil ta slutt som holder en igjen. Tross kampen de to har seg i mellom, ligger det en tanke om at det vil snu, det gode vil vinne kampen. 

"I'll light the fire when you look outside - It's on!". 

– Jeg anerkjenner alle de røde flaggene som var der hele tiden, og at jeg burde sett hvor dette bar. Jeg har det vondt, men prøver å finne ro i det vonde. Jeg vil uansett klare meg til slutt fordi jeg har godhet rundt meg som den andre ikke har.

Marte fortsetter:

– Låta skal gi en følelse av frihet og selvstendighet. At man flyr av gårde på egenhånd.   

Marte Eberson er kjent som både sanger og keyboardist, med et bredt spekter som musiker og artist. Hun har en lang CV innenfor mange sjangere, og har mottatt en rekke anerkjennelse og priser. Marte har tidligere utgitt et soloalbum som ble mottatt av strålende anmeldelser. 

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Foto: Birthe Magnussen
Foto: Birthe Magnussen
Last ned bilde
Cover: Marte Eberson - "White Birds" Foto: Birthe Magnussen
Cover: Marte Eberson - "White Birds" Foto: Birthe Magnussen
Last ned bilde

Lenker

Om Grappa Musikkforlag AS

Grappa Musikkforlag AS
Grappa Musikkforlag AS
Akersgata 7
0158 Oslo

23 35 80 00http://www.grappa.no/no

Grappa Musikkforlag A/S ble etablert i 1983 og er et av Norges største uavhengige plateselskap. I år 2023 har Grappa 40 års jubileum. 

Grappa Musikkforlag har gitt ut over fire tusen album spredt på ulike labler. Foruten Grappa som favner viser og pop, så utgis klassisk musikk på Simax Classics, folkemusikk og verdensmusikk på Heilo, blues og country på Blue Mood og jazz på Hubro.

Grappa samarbeider med Egmont Kids Media Nordic AS om utgivelse av barnemusikk gjennom Barneselskapet. Grappa samarbeider med Norsk Jazzforum om innspilling og utgivelse av norsk jazz på Odin. Grappa har også et tett samarbeide med Rune Grammofon og Drabant Music.

Følg pressemeldinger fra Grappa Musikkforlag AS

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Grappa Musikkforlag AS på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Grappa Musikkforlag AS

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom