BDO

Marte Bjelland vender tilbake til BDO Norge som leder av læring og utvikling innen bærekraft 

Del
BDO i Norge har siste fem årene utviklet seg til å bli en ledende leverandør av læring og utviklingstjenester innen bærekraft. Bjelland vender, etter å ha tilbrakt de siste 12 månedene i ledelsen av bærekraftsarbeidet i BDO Global, tilbake til Oslo som leder av dette tjenesteområdet.
Marte Bjelland, BDO.
Marte Bjelland, BDO.


- Marte vil med sin internasjonale erfaring være en sterk strategisk sparringspartner for andre store virksomheter som vil ta bærekraft og kompetanseheving på alvor, sier Morten Thuve, partner og leder for Consulting i BDO. 

- Hun har et brennende engasjement for bærekraftig utvikling, samtidig som hun kjenner godt til de utfordringer og muligheter som ligger i læring og utvikling i store organisasjoner. Hun blir del av et dedikert team som hjelper kunder innenfor privat næringsliv, samfunnsnyttig sektor og offentlig sektor med digital læring, workshops og trening av ambassadører hos våre kunder, sier Thuve.

BDO har virksomhet på alle kontinenter, i over 160 land og med over 100 000 ansatte. Bjelland har det siste året hatt ansvar for koordineringen av kompetanse- og tjenesteutvikling i BDO Globalbærekraftsteam.  

- Jeg gleder meg til å ta fatt på ny rolle og komme tilbake til bærekraftsteamet i BDO Norge, sier Marte Bjelland.  

- BDO Norge er en del av kompetansenettverket for bærekraftstjenester i BDO globalt. Jeg ønsker å kunne tilby norske virksomheter tilgang til det omfattende nettverket av bærekraftseksperter, samt at mierfaring fra koordinering av internasjonalt bærekraftsarbeid kan bidra i utviklingen for kunder her hjemme, sier hun. 

Tina-Irene Amundsen, som til nå har ledet dette tjenesteområdet i BDO Norge, går samtidig over i andre roller i BDO. Hun skal blant annet lede BDOs globale tjenester for Smart & Sustainable Communities og trening internt i BDOs globale nettverk, i første omgang for BDO i Nederland. 

- Det er ikke til å legge skjul på at jeg er stolt over vårt bærekraftsteam og hvordan vi gjør en forskjell i den bærekraftige utviklingen både nasjonalt og internasjonalt, hvor både Tina og Marte er del av ledelsen av et team som har passert 40 personer i Norge, avslutter Morten Thuve. 

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Marte Bjelland, BDO.
Marte Bjelland, BDO.
Last ned bilde
Tina-Irene Amundsen, BDO.
Tina-Irene Amundsen, BDO.
Last ned bilde
Morten Thuve er partner og leder for Consulting i BDO Norge.
Morten Thuve er partner og leder for Consulting i BDO Norge.
Last ned bilde

Lenker

Om BDO

BDO
BDO
Hovedkontor i Vika Atrium, Munkedamsveien 45
0250 Oslo

23 11 91 00http://www.bdo.no

Nye ideer. Ambisiøse planer. Store drømmer. Over hele landet jobber tusenvis av virksomheter og organisasjoner hardt for å skape verdier. Og over hele landet er BDO til stede for å hjelpe dem. Vi er et autorisert regnskapsførerselskap og internasjonalt rådgivnings- og revisjonsselskap med dypt fotfeste i norsk samfunns- og næringsliv. Vi kjenner utfordringene, ser mulighetene og engasjerer oss sterkt for at kundene våre skal nå målene sine.

I Norge har vi nær 2000 ansatte og 60 kontorer over hele landet. Våre kunder er alt fra store, verdensomspennende selskaper til små og mellomstore bedrifter. Vi har kunder fra de fleste bransjer i både privat og offentlig sektor.

Internasjonalt er BDO til stede i 164 land og teller mer enn 111 000 ansatte. Ved behov, samarbeider vi med store deler av nettverket om både internasjonale og nasjonale kunder.

Følg pressemeldinger fra BDO

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra BDO på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra BDO

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom