TV 2

Marit Bjørgen blir TV 2s langrennsekspert

Del

Tidenes norske kvinnelige langrennsløper Marit Bjørgen blir TV 2s ekspert under VM i Oberstdorf som starter denne uka.

Anker Siri Nilminie Avlesen-Østli og TV 2-ekspert Marit Bjørgen. Foto: Synne Knutsen, TV 2.
Anker Siri Nilminie Avlesen-Østli og TV 2-ekspert Marit Bjørgen. Foto: Synne Knutsen, TV 2.

I «Vinterstudio» på TV 2 hver kveld kl. 21.35 skal Marit Bjørgen kommentere det som skjer fra VM i Oberstdorf. Sammen med anker Siri Nilminie Avlesen-Østli kommer Bjørgen til å følge VM tett fra sofaen hjemme i Oslo.

- Det kommer til å være mye engasjement, følelser, meninger, nervøsitet og sikkert også litt frustrasjon fra meg, forteller Marit Bjørgen.

- Vi er stolte over å ha tidenes VM-medaljør på laget. Marit Bjørgen har unik innsikt og erfaring, og brenner for skisporten. Det blir fag og følelser i skjønn forening, forteller sportsredaktør Vegard Jansen Hagen i TV 2.

TV 2 Sporten har som mål å alltid ha en engasjerende, relevant og interessant dekning av de store sportsbegiventene - uansett om kanalen har rettighetene eller ikke. 

- Og med den store oppmerksomheten som følger et ski-VM er Marit Bjørgen perfekt match, forteller Jansen Hagen. 

TV 2 kommer til å ha en omfattende dekning av VM fra Oberstdorf. Det blir livesenter på TV2.no med løpende oppdateringer under øvelsene. Her vil Siri Nilminie Avlesen-Østli og Marit Bjørgen være med – direkte fra sofaen hjemme hos Bjørgen. Petter Skinstad vil være med fra Lillehammer, i tillegg til aktuelle gjester fra Oberstdorf. Det vil også bli sendt flere aktuelle videoepisoder med B-laget. I tillegg blir det «Afterski» hver kveld på TV2.no med Ida Moseng og Odd-Bjørn Hjelmeset.

Marit Bjørgen er spent på hvordan årets VM kommer til å bli, siden de ulike landene har hatt svært forskjellige forberedelser.

- Det har vært et spesielt år. Det har vært mange skirenn hvor vi har manglet noen av de aller beste, men nå stiller alle til start. Nå får vi svaret på om de norske gutta kan utfordre Bolsjunov. Kommer han til å være like sterk som tidligere i sesongen? Kan Erik Valnes utfordre Klæbo i sprinten? Er det noen som kan utfordre Therese i de lengre distansene? Kan junior Helene Fossesholm overraske oss med medalje på 10 km. fri? Blir det gull til Sverige eller Norge på dame-stafetten? Har Maiken Caspersen Falla klart å finne formen etter en tung start på sesongen. Herre-stafetten med Norge mot Russland. Det er så mye å glede seg til, forteller Marit Bjørgen.

Og på spørsmål om hvor mange gull hun tror Norge tar i VM er svaret klart:

- Norge tar sju gull!

Kontakter

Bilder

Anker Siri Nilminie Avlesen-Østli og TV 2-ekspert Marit Bjørgen. Foto: Synne Knutsen, TV 2.
Anker Siri Nilminie Avlesen-Østli og TV 2-ekspert Marit Bjørgen. Foto: Synne Knutsen, TV 2.
Last ned bilde

Om TV 2

TV 2
TV 2
Lars Hilles gate 30
5020 Bergen

02255http://www.tv2.no

Dette er TV 2

TV 2 er et av Norges største kommersielle mediehus. Vi formidler, skaper og forteller historier som gjør nyheter, aktualiteter, sport og underholdning tilgjengelig for folk uansett når, hvor og hvordan de måtte ønske. Gjennom en rekke ulike kommersielle TV-kanaler, digitale plattformer og tjenester tilbyr vi et bredt spekter av innhold som spenner fra lett underholdning til tung journalistikk.

TV 2 er en del av Egmont, som er et av Nordens største mediekonsern med 6600 ansatte og aktivitet i 30 land. TV 2s eier Egmont er en stiftelse, som årlig deler ut over 100 millioner kroner til et bedre liv for barn og unge.

Følg pressemeldinger fra TV 2

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra TV 2 på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra TV 2

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom