Sony Music Norway

Marion Woodseth tolker Prøysen

Del

Fredag 2. desember gir Marion Woodseth oss en vakker versjon av Alf Prøysens klassiker Teddybjørnens vise

Teddybjørnens vise - artwork
Teddybjørnens vise - artwork

Teddybjørnens vise er kanskje ikke en tradisjonell julelåt, men Alf Prøysens fantastiske tekst fanger essensen av hva høytiden egentlig handler om. Å slappe av, senke skulderene og omgi seg med dem og det som faktisk betyr noe.

Marion Woodseth har gitt Teddybjørnen og Marian nytt liv og ny innpakning. Marion ønsker å hedre både Prøysen og budskapet om at julen skal være inkluderende heller enn perfekt.

Hvem bryr seg vel om hvor mange sorter man har bakt så lenge man har noen å dele kakene med?

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Teddybjørnens vise - artwork
Teddybjørnens vise - artwork
Last ned bilde

Lenker

Om Sony Music Norway

Sony Music Norway
Sony Music Norway
Gjerdrums vei 10A
0484 Oslo

+47 22 88 00 00http://www.sonymusic.no

Vi er Norges ledende plateselskap, og representerer et bredt spekter av aktive internasjonale og norske artister, i tillegg til en omfattende katalog av stor musikkhistorisk betydning, kvalitet og innflytelse.

I Sony Music Entertainment Norway respekterer og beundrer vi våre artister og vi er stolte av å kunne representere og støtte deres visjoner og kreative tiltak. Vi er 40 ansatte som medvirker til å skape et vekstgrunnlag som fremmer musikkens utvikling og som skaper det gode arbeidsmiljøet som kjennetegner oss som virksomhet.

Sony Music Entertainment Norway A/S utgir bl.a. Beyoncé, Madcon, The Chainsmokers, Kygo, Alan Walker, Maria Mena, Camila Cabello, Jesper Jenset, Khalid, Rat City, Calvin Harris, Stina Talling, Miley Cyrus, HAYES, Justin Timberlake, Katastrofe, EMIR, Amanda Delara, Foo Fighters, Morgan Sulele, Ina Wroldsen, Hkeem, P!nk, Lars Vaular, Bruce Springsteen m.fl.

Følg pressemeldinger fra Sony Music Norway

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Sony Music Norway på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Sony Music Norway

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom