Ringnes

Marianne Ødegaard Ribe blir ny administrerende direktør i Ringnes AS

Del

Marianne Ødegaard Ribe har takket ja til å ta over ledelsen av Ringnes AS. Hun er i dag administrerende direktør i NorgesGruppen Servicehandel.

Marianne Ødegaard Ribe tiltrer som administrerende direktør i Ringnes 1. november i år.
Marianne Ødegaard Ribe tiltrer som administrerende direktør i Ringnes 1. november i år.

Marianne starter i Ringnes 1. november. Fram til hun tiltrer vil finansdirektør Kim Rolf fortsette i rollen som fungerende leder av selskapet. 

- Vi er svært glad for at vi får Marianne med oss på laget. Hun har vist imponerende resultater der hun kommer fra og har alle forutsetninger for å bidra til at Ringnes fortsetter å levere i årene som kommer. Vi gleder oss til å bli bedre kjent med henne og få henne om bord, sier fungerende leder i Ringnes, Kim Rolf. 

Marianne Ødegaard Ribe sier at hun ser fram til å lede Norges største bryggeri og leverandør av drikkevarer. 

- Ringnes er et solid selskap, med en stolt historie og ikke minst mange sterke merkevarer som skaper stort engasjement blant folk. Jeg gleder meg til å bli bedre kjent med selskapet. Når jeg starter opp er planen min å bruke mye tid ute i organisasjonen for å bli bedre kjent med både ansatte og selskapet, sier Marianne. 

Marianne er i dag administrerende direktør i NorgesGruppen Servicehandel, som til sammen består av over 1000 butikker. Hun er en del av konsernledelsen i NorgesGruppen og har vært i selskapet siden 2007. 

Marianne er utdannet siviløkonom og har jobbet i ledende stillinger både nasjonalt og internasjonalt innenfor salg, marked og forretningsutvikling i selskaper som Jordan, LEGO, NSB og BMW.Hun har også styreverv i selskaper som Flytoget, Grieg Seafood og Viking.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Marianne Ødegaard Ribe tiltrer som administrerende direktør i Ringnes 1. november i år.
Marianne Ødegaard Ribe tiltrer som administrerende direktør i Ringnes 1. november i år.
Last ned bilde

Lenker

Om Ringnes

Ringnes
Ringnes
Thorvald Meyersgate 2
0555 Oslo

22 06 95 00http://www.ringnes.no

Ringnes er Norges ledende merkevareselskap innen drikkevarer, med merker som Farris, Solo, Pepsi MAX, Frydenlund og Tuborg. Våre 900 medarbeidere jobber hver dag for å kunne tilby norske forbrukere de beste drikkealternativene til alle anledninger.  

Ringnes sine kontorer ligger på den gamle bryggeritomten på Grünerløkka i Oslo, hvor vi også ønsker besøkende velkommen til Ringnes brygghus. Vårt hovedanlegg, Ringnes Bryggeri, ligger på Gjelleråsen i Nittedal utenfor Oslo. Våre øvrige anlegg er Farris i Larvik, og Imsdaltapperiet som ligger i Imsdalen i Østerdalen. I Trondheim ligger søsterbryggeriet E.C. Dahls Bryggeri. 

Ringnes eies av danske Carlsberg Group.  

Følg pressemeldinger fra Ringnes

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Ringnes på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Ringnes

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom