Norges Korforbund

Marianne Bremnes blir ny generalsekretær i Norges Korforbund fra 1. juni 2021

Del
Marianne Bremnes. Foto: Privat
Marianne Bremnes. Foto: Privat

Marianne er 56 år og bosatt i Tønsberg etter mange år i nord. Hun er utdannet musiker og musikkpedagog, men har jobbet som leder i kultursektoren mesteparten av sitt yrkesaktive liv, blant annet som leder av Kultur i Troms i Harstad, med landsdelsmusikere og Den Kulturelle Skolesekken. Marianne har lang erfaring fra organisasjonslivet og kjenner kulturfrivilligheten godt.

Fra 2011 til 2019 var hun ordfører i Harstad for Arbeiderpartiet. Hun var også ordfører da Harstad ble utnevnt som Norges første korby i 2013. 

Pr. i dag jobber hun som generalsekretær i stiftelsen Livsglede for Eldre før hun går over som generalsekretær i Norges Korforbund 1. juni.

Marianne har en musiserende mann og to voksne barn. 

Det blir bra å få komme tilbake til røttene sine og jobbe i kultursektoren igjen. Korforbundet er en viktig organisasjon som samler de sangglade i Norge, sier Marianne.

President i Norges Korforbund, Trond Håskjold er svært fornøyd med ansettelsen av Marianne som ny generalsekretær og sier at han har forventninger til at Marianne vil gi forbundet et nytt løft som den største kororganisasjonen i Norge. Sammen med staben og de tillitsvalgte vil hun være med å gjøre Norges Korforbund til en spydspiss i arbeidet med å fremme korsangens vilkår.

Marianne var den av kandidatene som hadde den bredeste erfaringen, og i tillegg var hun skikkelig tent på å jobbe for korsangens beste hos oss i korforbundet. 

Kontakter

Bilder

Marianne Bremnes. Foto: Privat
Marianne Bremnes. Foto: Privat
Last ned bilde

Om Norges Korforbund

Norges Korforbund
Norges Korforbund
Karl Johans gate 16B
0154 Oslo

22 39 68 50https://www.kor.no/

Norges Korforbund er Norges største interesseorganisasjon for kor og vokalgrupper med 30 000 medlemmer fordelt på over 1000 kor og vokalgrupper. Vi har 23 distriktsledd (lokallag) fordelt over hele landet.

Norges Korforbunds visjon er SANG HELE LIVET.

Følg saker fra Norges Korforbund

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Norges Korforbund på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.