Sony Music Norway

Maria Mena om verdien i å gi blanke

Del
"I’m getting too old for this shit, now. Claiming my dignity back, somehow." Maria Mena sier det som det er med singelen "Not Worth It" som er ute fredag 10. mars.
"Not Worth It" artwork
"Not Worth It" artwork

“Not Worth It” er første single fra Maria Mena’s andre versjon av albumet “And Then Came You”.
For en som alltid har trodd på kjærligheten, og strengt tatt gjort karriere av musikken som beskriver et komplisert kjærlighetsliv, så ble møtet med sunn og ukomplisert kjærlighet en uventet utfordring.
Så stor at hun scrappet den allerede innspilte oppfølgeren til albumet “They Never Leave Their Wives” og laget en oppdatert versjon med dette nye perspektivet på livet og kjærligheten.

“Not Worth It” ble riktignok skrevet før denne endringen. I en tid hvor Maria innså at hun aldri ville finne det hun ønsket og trengte i den overveldende dramatiske, ustabile og vanskelige kjærligheten hun stadig ble fanget i. Denne låten er inspirert av det selvdestruktive i å lete etter egenverd i forholdet man har til andre, til en mann, heller enn i seg selv.

«Jeg har en venn som fortsatt dater med en frekvens og – for å være helt ærlig – desperasjon som underbygger klisjeen om at single kvinner over 30 ikke kan holde på en mann. Hun bygger nye luftslott og fremtider hver uke. Det spiller egentlig ingen rolle hvordan fyren er, hun dater jo ikke en ekte person, bare drømmen om en idealisert fremtid. Og det som er mest frustrerende er selv om det feiler hver gang så fortsetter hun å lete etter mannen – en hvilken som helst mann – som kan fikse alt. Og henne.» 

Maria innrømmer at hun så litt av seg selv i vennen, det å akseptere og nesten forvente å bli tatt for gitt. Å vente på en telefon som aldri kommer, og prøve å være den personen hun tror han ønsker og forventer. Men hun innså at det å gi all makten i et mulig forhold til en mann, og måle egenverdet sitt ut ifra hva han gir tilbake bare var destruktivt. Så når hun mistet troen på kjærligheten og bestemte seg for at hun heller ville være alene så fant hun en frihet. Friheten til å gi blanke i å passe inn i noen andres planer og heller skape sine egne, uavhengig av en mann. Det sies jo at kjærligheten kommer når du minst venter den. Og for Maria, når hun endelig sluttet å jakte på den. 

Hva med venninnen? Gjorde hun også endringer? Fant hun også kjærligheten?
“Åh, hun trenger fortsatt denne låten. Definitivt!”
Det gjør kanskje du og? 
“Not Worth It” av Maria Mena er ute fredag 10. mars

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

"Not Worth It" artwork
"Not Worth It" artwork
Last ned bilde
Maria Mena (c) Ida Bjørvik
Maria Mena (c) Ida Bjørvik
Last ned bilde

Om Sony Music Norway

Sony Music Norway
Sony Music Norway
Gjerdrums vei 10A
0484 Oslo

+47 22 88 00 00http://www.sonymusic.no

Vi er Norges ledende plateselskap, og representerer et bredt spekter av aktive internasjonale og norske artister, i tillegg til en omfattende katalog av stor musikkhistorisk betydning, kvalitet og innflytelse.

I Sony Music Entertainment Norway respekterer og beundrer vi våre artister og vi er stolte av å kunne representere og støtte deres visjoner og kreative tiltak. Vi er 40 ansatte som medvirker til å skape et vekstgrunnlag som fremmer musikkens utvikling og som skaper det gode arbeidsmiljøet som kjennetegner oss som virksomhet.

Sony Music Entertainment Norway A/S utgir bl.a. Beyoncé, Madcon, The Chainsmokers, Kygo, Alan Walker, Maria Mena, Camila Cabello, Jesper Jenset, Khalid, Rat City, Calvin Harris, Stina Talling, Miley Cyrus, HAYES, Justin Timberlake, Katastrofe, EMIR, Amanda Delara, Foo Fighters, Morgan Sulele, Ina Wroldsen, Hkeem, P!nk, Lars Vaular, Bruce Springsteen m.fl.

Følg pressemeldinger fra Sony Music Norway

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Sony Music Norway på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Sony Music Norway

Miley Cyrus slipper albumet Endless Summer Vacation10.3.2023 12:00:00 CET | Pressemelding

Miley Cyrus har gitt ut sitt åttende studioalbum, Endless Summer Vacation. Albumet, som er tilgjengelig globalt i dag via Columbia Records, kan høres her. Sammen med albumet kom det også en musikkvideo til den nye låten «River». Se den Jacob Bixenman-regisserte videoen her. Endless Summer Vacation inneholder Mileys hitsingel «Flowers» og har 13 spor totalt. Som en ekte global megahit, har «Flowers» vært #1 på den amerikanske hitlisten Billboard Hot 100 i hele seks uker – noe som er personlig rekord for Miley. I Norge har «Flowers» vært #1 i tre uker på Topplista og holdt seg på topp tre siden release. Singelen er også den mest spilte låten på norsk radio for tredje uken på rad. I tillegg er «Flowers» nå den låten som raskest har nådd 500 millioner avspillinger på Spotify. Miley har delt noen tanker rundt albumet – se videoen her. Hun forteller dette: – When it comes to the sequencing of Endless Summer Vacation, I divided it by two parts: AM and PM - to kind of represent almost like an

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom