Sony Music Norway

Maren Morris i duett med JP Saxe

Del

Artisten bak megahiten «If The World Was Ending», er klar for ny musikk. Denne gangen har han med seg countrydronningen Maren Morris. En kjær artist for mange nordmenn.

JP Saxes har gjort god suksess med «If The World Was Ending». En låt som egentlig var inspirert av et jordskjelv i Los Angeles sommeren 2019, ble til pandemiens theme-sang i 2020. Duetten med kjæresten Julia Michaels har toppet alle spillelister og var Grammy-nominert for årets låt 2020. Låten er streamet nesten 500 millioner ganger, bare på Spotify og bør gå inn i historiebøkene for sin globale suksess.


JP går nå sammen med countrystjernen Maren Morris om låta «Line By Line», som forventes å være med på hans kommende debutalbum. Den fine duetten slipper torsdag 13. januar og er inspirert av kunsten å lage musikk.

I følge JP selv er det en stor drøm å lage musikk med en artist som Maren Morris, som han lenge har sett opp til. 

Teksten er inspirert av følelsen av at én låt er for kort til å få inn alle følelsene man sitter på. 

Nøkkelord

Kontakter

Lenker

Om Sony Music Norway

Sony Music Norway
Sony Music Norway
Gjerdrums vei 10A
0484 Oslo

+47 22 88 00 00http://www.sonymusic.no

Vi er Norges ledende plateselskap, og representerer et bredt spekter av aktive internasjonale og norske artister, i tillegg til en omfattende katalog av stor musikkhistorisk betydning, kvalitet og innflytelse.

I Sony Music Entertainment Norway respekterer og beundrer vi våre artister og vi er stolte av å kunne representere og støtte deres visjoner og kreative tiltak. Vi er 40 ansatte som medvirker til å skape et vekstgrunnlag som fremmer musikkens utvikling og som skaper det gode arbeidsmiljøet som kjennetegner oss som virksomhet.

Sony Music Entertainment Norway A/S utgir bl.a. Beyoncé, Madcon, The Chainsmokers, Kygo, Alan Walker, Maria Mena, Camila Cabello, Jesper Jenset, Khalid, Rat City, Calvin Harris, Stina Talling, Miley Cyrus, HAYES, Justin Timberlake, Katastrofe, EMIR, Amanda Delara, Foo Fighters, Morgan Sulele, Ina Wroldsen, Hkeem, P!nk, Lars Vaular, Bruce Springsteen m.fl.

Følg saker fra Sony Music Norway

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Sony Music Norway på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Sony Music Norway

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom