Marcus & Martinus er ute med ny singel «Invited»

Del

Gjør seg klare for Europa-turné med Jason Derulo

Duoen er endelig tilbake med en ny singel. «Invited» slippes bare få dager før artistene blir med superstjernen Jason Derulo på 18 datoer av hans europeiske 2Sides Tour.

«Invited» er en drivende poplåt produsert av Emanuel «Email» Abrahamsson, som tidligere har jobbet med blant annet Zara Larsson og Icona Pop. Lydbildet er lekent og fullt av energi, akkurat slik en Marcus & Martinus-låt skal være. Singelen viser også en mer moden side av de to 16 år gamle artistene både i form av produksjon og tematikk.  

«Invited handler om forholdet til noen som gjør hver dag til en fest. Det kan være en god venn, familien eller noen andre du er glad i, jeg synes det er en veldig kul sang», sier Martinus om den nye singelen.

«Uansett hva som foregår, gjør denne personen alt bedre. Enten dere henger med venner eller alene, så er alt gøyVi er veldig stolte av «Invited», og selvfølgelig spente på hvordan den blir mottatt,» legger Marcus til.

Mye har skjedd siden Marcus & Martinus slapp sitt tredje studioalbum «Moments» i november 2017. I vinter og våres turnerte guttene i 14 europeiske land og holdt 28 utsolgte konserter. De siste månedene har de vært travelt opptatt med å jobbe med ny musikk i studio både i Stockholm, Oslo, Los Angeles og New York, sammen med velrennomerte Tayla Parx som «executive producer». Hun har tidligere jobbet med blant annet Ariana Grande og Fifth Harmony og er låtskriveren bak «Love Lies» av Khalid og Normani som topper listene på amerikansk radio om dagen.

«Marcus & Martinus er ferd med å bli voksne. De ville gjerne utforske vokalen sin og fordype seg i sin personlige musikksmak. Å forene deres preferanser, sammen med det sterke båndet guttene har knyttet til fansen, har resultert i noe vakkert! Jeg er utrolig spent på hva alle vil synes om Invited og de andre sangene vi har på lager,» sier Tayla.

Musikkvideoen til Invited er også ute i dag. I tråd med sangens tema tar den oss med på en perfekt kveld med vennegjengen. Det inkluderer dansing, latter, god mat og sist men ikke minst, karaoke. Det er britiske Millicent Hailes som har regien, en av de mest ettertraktede musikkvideo-regissørene om dagen. Hailes har laget videoer for blant annet Migos, Lil’ Yachty og Lil’ Pump.

«Det var supergøy å jobbe med gutta. De har begge masse energi, jobber hardt og er positive. Crewet digget dem; de ble underholdt hele dagen og det var masse latter på settet. «Invited» har noen kule party-vibber ved seg, og i videoen ser vi Marcus & Martinus danse og ha det gøy med venner» 

Sier Millicent om samarbeidet.

3. oktober reiser Marcus & Martinus ut på turné med Jason Derulo, duoen skal være «special guests» på 18 datoer av hans svære turné igjennom Europa. Marcus & Martinus ble håndplukket av Derulo selv, og gleder seg til å opptre foran flere titusener igjennom hele oktober.  

«Jason er et av våre største idoler, en utrolig flink artist og en fin fyr som vi er stolte av å kunne kalle en venn. Å bli med han på hans fantastiske turné er en drøm som kommer i oppfyllelse. Vi er så glade for at vi får reise rundt i Europa og gjøre det vi elsker aller mest, å gi alt på scenen i et forrykende liveshow foran så mange mennesker», sier en forventningsfull Marcus.

«Jason har alltid vært en rollemodell for oss. Han er så talentfull og hardtarbeidende. Vi er stolte av å bli invitert med på touren til Derulo», sier Martinus.    

Lytt til Invited her: https://lnk.to/MM_Invited

Se musikkvideoen her: https://youtu.be/N_D45ZxViww

 

Marcus & Martinus er med Jason Derulo på følgende datoer av hans 2Sides Tour:

 

WED, OCT 03- OBERHAUSEN                             KÖNIG-PILSENER-ARENA

THU, OCT 04- AMSTERDAM                              AFAS LIVE

FRI, OCT 05- ANTWERP                                     LOTTO ARENA

SUN, OCT 07- FRANKFURT                                 FESTHALLE MESSE FRANKFURT GMBH

TUE, OCT 09- HAMBURG                                   BARCLAYCARD ARENA HAMBURG

WED, OCT 10- STUTTGART                                 PORSCHE ARENA

THU, OCT 11- ZÜRICH                                        HALLENSTADION

SUN, OCT 14- PARIS                                          ZÉNITH DE PARIS

TUE, OCT 16-MADRID                                       WIZNIK CENTER

WED, OCT 17-BARCELONA                                PALAU SANT JORDI

FRI, OCT 19- MILAN                                          MEDIOLANUM FORUM

SUN, OCT 21- MUNICH                                      OLYMPIAHALLE

MON, OCT 22-VIENNA                                      VIENNA GASOMETER

TUE, OCT 23- BERLIN                                         BERLIN VELODROM

THU, OCT 25- PRAGUE                                      TIPSPORT ARENA

SAT, OCT 27- ZAGREB                                        ARENA ZAGREB

SUN, OCT 28- BEOGRAD                                    KOMBANK ARENA

TUE, OCT 30- WARSZAWA                                HALA TORWAR

Om Marcus & Martinus:

Marcus & Martinus er et av de største pop-fenomenene Skandinavia har sett på flere år. De to 16 år gamle guttene fra Trofors har allerede etablert seg som suksessfulle artister i store deler av Europa. Deres fengende pop-musikk og magnetisk tilstedeværelse på scenen er umulig å ikke like, noe dere stadig voksende fan-base kan si seg enig i. Brødrene har gitt ut tre studioalbum, hvorav de to siste på engelsk. På deres første europeisk turné «Moments Tour» vinteren og våren 2018 besøkte de 14 land og hold 28 utsolgte konserter.   

Følg Marcus & Martinus

Official webpage: www.marcusandmartinus.com

Instagram: https://www.instagram.com/marcusandmartinus 

Facebook: https://www.facebook.com/marcusandmartinus 

Spotify: https://open.spotify.com/artist/3N4FiTxpPQRsrihmTMN349 

Twitter: https://twitter.com/marcusmartinus  

YouTube: https://www.youtube.com/MarcusMartinusVEVO

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Om Sony Music Norway

Sony Music Norway
Sony Music Norway
Gjerdrums vei 10A
0484 Oslo

+47 22 88 00 00http://www.sonymusic.no

Vi er Norges ledende plateselskap, og representerer et bredt spekter av aktive internasjonale og norske artister, i tillegg til en omfattende katalog av stor musikkhistorisk betydning, kvalitet og innflytelse.

I Sony Music Entertainment Norway respekterer og beundrer vi våre artister og vi er stolte av å kunne representere og støtte deres visjoner og kreative tiltak. Vi er 40 ansatte som medvirker til å skape et vekstgrunnlag som fremmer musikkens utvikling og som skaper det gode arbeidsmiljøet som kjennetegner oss som virksomhet.

Sony Music Entertainment Norway A/S utgir bl.a. Beyoncé, Madcon, The Chainsmokers, Kygo, Alan Walker, Maria Mena, Camila Cabello, Jesper Jenset, Khalid, Rat City, Calvin Harris, Stina Talling, Miley Cyrus, HAYES, Justin Timberlake, Katastrofe, EMIR, Amanda Delara, Foo Fighters, Morgan Sulele, Ina Wroldsen, Hkeem, P!nk, Lars Vaular, Bruce Springsteen m.fl.

Følg saker fra Sony Music Norway

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Sony Music Norway på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Sony Music Norway

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom